Τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το φαινόμενο της λειψυδρίας στην ύδρευση και ειδικά στην άρδευση στον Δήμο Βιάννου συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε σήμερα (26/11) ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη και την συμμετοχή Αντιδημάρχων, εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων, παραγωγών-καλλιεργητών αλλά και φορέων της περιοχής.
Ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης για την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στις καλλιέργειες και συζητήθηκαν εκτενώς οι άμεσες αλλά και οι μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Ο Δήμαρχος Βιάννου αλλά και οι εκπρόσωποι των παραγωγών, καλλιεργητές, και φορείς ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την συνεργασία και την στήριξη του για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λειψυδρίας που ταλαιπωρεί και τον Δήμο Βιάννου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηράκλειο: Χωρίς νερό θα μείνουν οι ανατολικές συνοικίες - Βλάβη στον αγωγό των Μαλίων
Κρήτη: "Τρέχει και δεν φτάνει" η Πυροσβεστική - Η μία φωτιά πίσω από την άλλη
Επιμελητήριο Ηρακλείου: “Πρωτιά” του Βαγγέλη Καρκανάκη - Αναμένεται το επίσημο αποτέλεσμα