Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παίζοντας με την αυτοπεποίθηση που του έδωσε ο τίτλος στο Ντουμπάι, νίκησε σε straight sets τον Τιάγκο Ζάιμπουτς Βιλντ στην πρεμιέρα του στο Indian Wells και έκλεισε θέση στους «32» της διοργάνωσης (ATP 1000)
O κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.9) επικράτησε του 24χρονου Βραζιλιάνου (Νο.91) με 6-2, 6-4 σε 87 λεπτά και διεύρυνε το επιτυχημένο του σερί του στο tour, φτάνοντας τις έξι διαδοχικές νίκες.
Το επόμενο εμπόδιό του, βέβαια, είναι σαφώς πιο υψηλό, καθώς θα βρει την Κυριακή (9/3) απέναντί του τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι (Νο.29), που άφησε εκτός με 6-2, 7-6(2) τον Αυστραλό Κρις Ο’ Κόνελ.
Σταθερός όταν είχε τις μπάλες στα χέρια του, επιθετικός σε… στυλ Ντουμπάι και αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη, ο Στέφανος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να φτάσει στη νίκη (αν και το τελευταίο γκέιμ ήταν δραματικό!), με τη διαφορά ποιότητας των δύο παικτών να είναι φανερή.
Το «στοίχημα», πάντως, για τον 26χρονο τενίστα είναι να κάνει επιτέλους μια καλή πορεία στο τουρνουά, αφού ποτέ δεν έχει πάει πέρα από τα προημιτελικά!