Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Ηράκλειο ο Χατζηθεοδωρίδης: «Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για τον ΟΦΗ»

Χατζηθεοδωριδης
 clock 17:31 | 13/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ. 0 26χρονος αμυντικός του Παναιτωλικού έφτασε στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Πέμπτης (13/6) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κρητική ομαδα.

Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού  θα περάσει από εργομετρικά και εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει διετές συμβόλαιό.

Image
Χατζηθεοδωριδης

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πώς είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί για τον ασπρόμαυρο σύλλογο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ θετικός και θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή για να πούμε παραπάνω πράγματα. 

Γνωρίζω την ομάδα, έχουμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι όλο αυτόν τον καιρό και ανυπομονώ να δω τι θα έχει η συνέχεια.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ευρωπαϊκό στίβου: Ιστορικός Καραλής, έκανε ατομικό ρεκόρ και πήρε το ασημένιο στη Ρώμη(vid)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 85-88: Επικό πράσινο διπλό και τελικός των τελικών στο ΟΑΚΑ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis