Αθλητικά

ΟΦΗ: Προβλήματα ενόψει Αστέρα

ofi.jpg

Με πέντε απόντες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ την Τρίτη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο. 
Από αυτήν έλειψαν ο Δημήτρης Μάνος με αιμάτωμα στη φτέρνα, ο Μιγκέλ Μεγιάδο με ενοχλήσεις στο γόνατο και οι Ουόλι, Σόουζα και Ναμπί που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: 
''Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (24/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/9) με τον Αστέρα Τρίπολης. 
Ο Δημήτρης Μάνος και ο Miguel Mellado έκαναν θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Oscar Whalley, Felipe Souza και Adil Nabi. 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδια κατοχής.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (25/9) και θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους του τύπου.''

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.