Αθλητικά

ΟΦΗ: Δύο ασημένια μετάλλια στα Sports Marketing Awards

077d0b2e205c32e083020249451e4bb4_xl.jpg

Δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησε η ΠΑΕ ΟΦΗ στα ετήσια Sports Marketing Awards που απονεμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε ειδική εκδήλωση στο Γκάζι. 
Ο ΟΦΗ ήταν υποψήφιος σε δύο κατηγορίες και πήρε τα ασημένια μετάλλια για την ταινία μικρού μήκους "Ευγένιος" η οποία γυρίστηκε κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα που έγινε τον Νοέμβριο του  2017 προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ με αντιπάλους "Τα Παιδιά και τους Φίλους του Ολλανδού", αλλά και για την μίνι ταινία των αγώνων μπαράζ ΟΦΗ- Πλατανιάς με τίτλο "Trust the Process" η οποία αποτυπώνει με μια διαφορετική ματιά τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του ΟΦΗ πέτυχε την παραμονή της στη Super League 1. 
Την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησαν στην εκδήλωση οι Ηλίας Πουρσανίδης και Μανώλης Βογιατζάκης. μαζί με τον εμπορικό διευθυντή της ομάδας Λεωνίδα Παπαβασιλάκη. 

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.