Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Καθώς πλησιάζει το Clasico, στο οποίο η αντίπαλός της, η Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος αυτή την Κυριακή στο «Καμπ Νοόυ» (10/5, 22:00), τα αποδυτήρια της Μαδρίτης είναι ηλεκτρισμένα.
Ως απόδειξη της έντασης στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αουρελιέν Τσουαμενί και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε διαπληκτίστηκαν στα αποδυτήρια την Πέμπτη (7/5), στο περιθώριο της προπόνησης. Ο Ουρουγουανός υπέστη μάλιστα τραυματισμό στο κεφάλι όταν προσγειώθηκε άτσαλα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν συγκρουστεί τους τελευταίους μήνες. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ και ο Καρέρας ήρθαν επίσης σε αντιπαράθεση πριν από τον πρώτο αγώνα των playoffs του Champions League εναντίον της Μπενφίκα. Ο οξύθυμος Γερμανός αμυντικός φέρεται να χαστούκισε τον Ισπανό ακραίο αμυντικό.
Αυτή την Πέμπτη, η εφημερίδα OK Diario ανέφερε μια έντονη διαμάχη μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και του Βινίσιους, χωρίς να διευκρινίζει πότε έλαβε χώρα αυτή η φερόμενη διαμάχη. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι κατά τα άλλα έχουν εξαιρετική σχέση, φέρεται να είχαν μια έντονη λεκτική διαμάχη. Οι τόνοι ανέβηκαν, αλλά δεν ανταλλάχθηκαν χτυπήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Europa League: Άστον Βίλα-Φράιμπουργκ για την... κούπα στην Κωνσταντινούπολη
Conference League: Πρώτος τελικός για Ράγιο και Κρίσταλ Πάλας