Αθλητικά

Διαβάστε επίσης

Γιορτή απόψε στο "Μαρτινέγκο" για τα 90 χρόνια του Εργοτέλη

zamani.jpg

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Εργοτέλη και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί απόψε στο "Μαρτινέγκο" γιορτή με την Ματούλα Ζαμάνη ενώ θα προηγηθεί η κρητική μουσική με τον Αντώνη Φραγκάκη...

Η ανακοίνωση από τον Γ.Σ. Εργοτέλη αναφέρει:
"Η συμπλήρωση 90 χρονών ζωής του συλλόγου μας, συγκινεί και εμπνέει χιλιάδες ανθρώπων, που όλα αυτά τα χρόνια έβαλαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το λιθαράκι τους στην διαμόρφωση της ιστορίας του.
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, σάρκα από τη σάρκα του Ηρακλείου και της Κρήτης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική ιστορία του τόπου. Αυτό τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου. 
Η προσφορά του, 90 χρόνια τώρα, ιδιαίτερα στη νεολαία, είναι η καλύτερη μαγιά για να συνεχίσουμε.
Στο Μαρτινέγκο λοιπόν, τον ιστορικό λόφο στην καρδιά της πόλης, πλάι στον παγκόσμιο Νίκο Καζαντζάκη, την Τετάρτη 18 του Σεπτέμβρη, θα γιορτάσουμε με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους μουσικούς που την πλαισιώνουν!
Γιατί ερχόμαστε από μακριά και πάμε μακριά... 
ΜΑΖΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ!"

Ανακοίνωση υπήρξε και από την Περιφέρεια Κρήτης που αναφέρει:

"Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος, «η συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του Εργοτέλη , συγκινεί και εμπνέει χιλιάδες ανθρώπων, που όλα αυτά τα χρόνια έβαλαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το λιθαράκι τους στην διαμόρφωση της ιστορίας του. Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, σάρκα από τη σάρκα του Ηρακλείου και της Κρήτης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική ιστορία του τόπου. Αυτό τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου.
Η προσφορά του, 90 χρόνια τώρα, ιδιαίτερα στη νεολαία, είναι η καλύτερη μαγιά για να συνεχίσουμε. Στο Μαρτινέγκο, τον ιστορικό λόφο στην καρδιά της πόλης, πλάι στον παγκόσμιο Νίκο Καζαντζάκη, την Τετάρτη 18 του Σεπτέμβρη, ώρα 20:30, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης,
θα γιορτάσουμε, με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους μουσικούς της.
Την συναυλία θα ανοίξουν οι Αντώνης Φραγκάκης, Αλέκος Φανουράκης και Γιώργος Ζαχαριουδάκης. Γιατί ερχόμαστε από μακριά και πάμε μακριά...
ΜΑΖΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ!".
Για την αποψινή βραδιά θα υπάρχει εισιτήριο 12 ευρώ (10 στην προπώληση) και μέρος των εσόδων θα πάει στο παιδικό χωριό SOS...

Αθλητικά

ΟΦΗ: Live chat με Ναμπί και Μπράουν

eikona_viber_2020-03-28_18-42-55.jpg

Μετά τους Σωτηρίου-Κοροβέση, αυτή την Κυριακή o  ΟΦΗ θα οργανώσει στον επίσημο λογαριασμό instagram της ομάδας ένα live video chat με τους Ναμπί και Μπράουν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα κάνουν Instagram Live, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ και θα απαντούν στις ερωτήσεις των φιλάθλων μας που θα παρακολουθούν εκείνη την ώρα.

Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής θα είναι live στον λογαριασμό #oficretefc στο instagram και φυσικά θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες κι άλλοι ποδοσφαιριστές.