Αθλητικά

Διαβάστε επίσης

Γιορτή απόψε στο "Μαρτινέγκο" για τα 90 χρόνια του Εργοτέλη

zamani.jpg

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Εργοτέλη και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί απόψε στο "Μαρτινέγκο" γιορτή με την Ματούλα Ζαμάνη ενώ θα προηγηθεί η κρητική μουσική με τον Αντώνη Φραγκάκη...

Η ανακοίνωση από τον Γ.Σ. Εργοτέλη αναφέρει:
"Η συμπλήρωση 90 χρονών ζωής του συλλόγου μας, συγκινεί και εμπνέει χιλιάδες ανθρώπων, που όλα αυτά τα χρόνια έβαλαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το λιθαράκι τους στην διαμόρφωση της ιστορίας του.
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, σάρκα από τη σάρκα του Ηρακλείου και της Κρήτης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική ιστορία του τόπου. Αυτό τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου. 
Η προσφορά του, 90 χρόνια τώρα, ιδιαίτερα στη νεολαία, είναι η καλύτερη μαγιά για να συνεχίσουμε.
Στο Μαρτινέγκο λοιπόν, τον ιστορικό λόφο στην καρδιά της πόλης, πλάι στον παγκόσμιο Νίκο Καζαντζάκη, την Τετάρτη 18 του Σεπτέμβρη, θα γιορτάσουμε με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους μουσικούς που την πλαισιώνουν!
Γιατί ερχόμαστε από μακριά και πάμε μακριά... 
ΜΑΖΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ!"

Ανακοίνωση υπήρξε και από την Περιφέρεια Κρήτης που αναφέρει:

"Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος, «η συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του Εργοτέλη , συγκινεί και εμπνέει χιλιάδες ανθρώπων, που όλα αυτά τα χρόνια έβαλαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το λιθαράκι τους στην διαμόρφωση της ιστορίας του. Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, σάρκα από τη σάρκα του Ηρακλείου και της Κρήτης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική ιστορία του τόπου. Αυτό τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου.
Η προσφορά του, 90 χρόνια τώρα, ιδιαίτερα στη νεολαία, είναι η καλύτερη μαγιά για να συνεχίσουμε. Στο Μαρτινέγκο, τον ιστορικό λόφο στην καρδιά της πόλης, πλάι στον παγκόσμιο Νίκο Καζαντζάκη, την Τετάρτη 18 του Σεπτέμβρη, ώρα 20:30, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης,
θα γιορτάσουμε, με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους μουσικούς της.
Την συναυλία θα ανοίξουν οι Αντώνης Φραγκάκης, Αλέκος Φανουράκης και Γιώργος Ζαχαριουδάκης. Γιατί ερχόμαστε από μακριά και πάμε μακριά...
ΜΑΖΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ!".
Για την αποψινή βραδιά θα υπάρχει εισιτήριο 12 ευρώ (10 στην προπώληση) και μέρος των εσόδων θα πάει στο παιδικό χωριό SOS...

Αθλητικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Ελλάδα – Ισπανία 9-12: Αποκλεισμός από την τετράδα

ginaikes-polo.jpg

Δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση η Εθνική μας ομάδα των γυναικών. Ηττήθηκε 12-9 από την Ισπανία στον σημερινό (21/1) προημιτελικό και αποκλείστηκε από την τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο. Για ακόμη μια φορά, όπως και κόντρα σε Ουγγαρία, Ρωσία η ομάδα του Γιώργου Μορφέση ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει την Ισπανία.

Το 6-6 με ένα σερί 5-0 έγινε 11-6 υπέρ της ομάδας του Μιγκέλ Όκα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 1-3, 3-3.

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 4, Αβραμίδου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Μπενέκου, Κώτσια, Νίνου 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη, Σταματοπούλου.