Ασφαλιστικά μέτρα στο αρμόδιο δικαστήριο Ηρακλείου κατέθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος (εκκρεμεί η ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του) στις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Κουτουλάκης, ζητώντας «προσωρινή διαταγή» ώστε να ακυρωθεί η προκήρυξη και να μην διεξαχθούν οι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 15/4 εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου ΔΣ.
Ο υποψήφιος πρόεδρος υποστηρίζει ότι «παραβιάζεται το καταστατικό και ο νόμος» επειδή οι εκλογές θα γίνουν μέσω σύγκλησης έκτακτης και όχι τακτικής γενικής συνέλευσης, ενώ γίνεται αναφορά στο ότι ως τελευταία ημέρα για την υποβολή υποψηφιοτήτων ορίστηκε η αργία του Μεγάλου Σαββάτου.
Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το πρωί της ημέρας των εκλογών.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Ν. Τζώρτζογλου, υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου έχουν θέσει οι Φώτης Τσάλος και Ν. Κουτουλάκης.