Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Τρ-Ολυμπιακός 0-4: Το… βιολί του με μαέστρο Βαλμπουενά!

olympiacos_asteras_panuguriko.jpg
 clock 21:36 | 06/01/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Μοιάζει σαν να μην έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός στην πορεία του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 4-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και συνεχίζει την αήττητη πορεία της προς τον 46ο τίτλο της ιστορίας της.

Παραδοσιακά στην Αρκαδία ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά φρόντισε να κάνει τη ζωή του εύκολη σε αυτό το παιχνίδι. Ένα πεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στο δεύτερο ήταν αρκετά για να φέρουν τα τέσσερα γκολ για τους πρωταθλητές Ελλάδας και να περάσουν σαν σίφουνες από μία δύσκολη έδρα. Σεμέδο (35'), Καμαρά (40'), Φορτούνης (81') και Μπρούμα (86') πέτυχαν τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού που έβαλε στο… σακούλι του τρεις ακόμα βαθμούς. Από την πλευρά τους οι Αρκάδες πάλεψαν το ματς με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά το καλό σερί που έτρεχαν σταμάτησε πάνω στους πρωταθλητές.

 

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Σκόρερ: 35' Σεμέδο, 40' Καμαρά, 81' Φορτούνης, 86' Μπρούμα

Κίτρινες: 20' Σεμέδο, 21' Βαλιέντε, 23' Παπαδόπουλος, 54' Μπα

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (28' Τσιφτσής), Τασουλής, Κάστανο, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε (70' Καπίγια), Μπέλοκ, Σίτο (46' Αλί Μπαμπά), Τιλίκα, Κρεσπί (46' Ριέρα), Φερνάντεθ (77' Τζίμας)

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο (59' Σισέ), Μπα, Χολέμπας (85' Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Καμάρα, Μασούρας (76' Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59' Φορτούνης), Μπρούμα, Ελ Αραμπί (85' Σουντανί).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Super League: «Κόλλησαν» στο μηδέν ΑΕΛ και ΠΑΣ -Νίκησε, δεν έπεισε η ΑΕΚ(vid)

ΑΠΟΛΛΩΝ -ΠΑΟ 0-1: Ο Φώτης Ιωαννίδης «κέρασε» τη νίκη(video)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis