Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στην Πούνε της Ινδίας ο Κατσουράνης
Στην Πούνε της Ινδίας ο Κατσουράνης
 clock 11:16 | 02/10/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Την καριέρα του στην Πούνε της Ινδίας θα συνεχίσει ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Έλληνας διεθνής που παρουσιαστηκε από τη νέα του ομάδα και στις πρώτες του δηλώσει τόνισε:

«Δεν επρόκειτο για μία βιαστική απόφαση για μένα, ήμουν σε επαφές με την ομάδα εδώ και πάνω από ένα μήνα. Αυτό που με προσέλκυσε ήταν η επιθυμία της ομάδας αυτής να νικήσει και να προωθήσει το ποδόσφαιρο στην Ινδία»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Πούνε FC, Γκαουράβ Μοντβέλ, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στις τάξεις μας τον Κώστα και θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα. Είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική Ελλάδος και τις προηγούμενες ομάδες του και είμαστε βέβαιοι πως με την απόκτησή του θα κάνουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Ινδίας».

«Η ομάδα μας χρειαζόταν έναν ικανό μέσο box-to-box. Ήταν μια θέση που θέλαμε να καλύψουμε και πλέον με την προσθήκη του Κατσουράνη είμαστε πιο ισορροπημένοι», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας, Φράνκο Κολόμπα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis