Έκτάκτως θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στις 20:00, με αντικείμενο κατά πληροφορίες το κλίμα αμφισβήτησης της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής για την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα θα δώσει το παρών.
Είναι ενδεικτικό πως πέντε λεπτά πριν τις 17:30 ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα τα περισσότερα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας προκειμένου να προσέλθουν στην Κουμουνδούρου και ενώ επόμενη Πολιτική Γραμματεία είχε προγραμματιστεί για την επόμενη Τρίτη.
Την ίδια ώρα, συνεργάτες του, διαψεύδουν ότι θα δώσει το «παρών» στη συνεδρίαση ο Στέφανος Κασσελάκης.
Κατά πληροφορίες τις επόμενες ώρες αναμένεται νέα παρέμβαση κύκλων του έκπτωτου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη και ενώ φουντώνουν οι διαμαρτυρίες από πλευράς στελεχών που τον στηρίζουν, τα οποία κάνουν λόγο για «αντικαταστατική απόφαση» στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποστηρικτές Κασσελάκη προσανατολίζονται στο να θέσουν κεντρικά θέμα αμφισβήτησης της πρότασης μομφής στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 21-22 Οκτωβρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κρήτη: Έχασε τη μάχη ο ηλικιωμένος οδηγός - Έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε
Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Στόχος να γίνει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα απέναντι σε μία αποτυχημένη κυβέρνηση
Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Κισσάμου