Κρήτη

Ηράκλειο

Η ζέστη στο "Νίκος Καζαντζάκης" και η απάντηση του Αερολιμενάρχη

Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Παράπονα τόσο από εργαζόμενους του αεροδρομίου Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" όσο και από επιβάτες υπάρχουν, σύμφωνα με επιστολή εργαζόμενου που έφτασε στο ekriti.gr αναφορικά με τις υψηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα πέντε με την καταγγελία, που επικρατούν στους χώρους του αεροδρομίου. 

Κυρίως στον χώρο των αφίξεων η κατάσταση είναι δραματική. Το προσωπικό εξυπηρετεί τους επιβάτες σαν να έχει βγει από σάουνα. Οι επιβάτες δυσανασχετούν και προσπαθούν από κάπου να πάρουν αέρα μάταια, καθώς οι αίθουσες ασφυκτιούν από επισκέπτες κυρίως τα Σαββατοκύριακα, αναφέρεται στη σχετική επιστολή εργαζομένου.

Το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr επικοινώνησαν με τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου Γιώργο Πλιάκα ο οποίος διαβεβαίωσε ότι τα μηχανήματα στο αεροδρόμιο είναι καινούρια και πως δουλεύουν όλα. "Τα ψυκτικά μηχανήματα είναι είναι καινούρια και δουλεύουν όλα σε όλους τους χώρους. Πέρσι είχαμε όντως πρόβλημα, φέτος όμως όχι. Ειδικά για τον χώρο των αφίξεων εγώ δεν ακούσει κάποιο παράπονο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλιάκας. 

Κρήτη

Κρήτη- κορωνοϊός: 48 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

Συνολικά 48 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την Κρήτη ο ΕΟΔΥ σήμερα Κυριακή 09/05, σε συνολικά 1.428  κρούσματα που εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την  ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης οι περισσότερες νέες εργαστηριακά επιβεβαιωμένες μολύνσεις του ιού, 23 δηλαδή, ανιχνεύθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

9 νέα κρούσματα  ανιχνεύθηκαν στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο και μόνο 3 στο Λασίθι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Κορωνοϊός: 1.428 νέα κρούσματα, 728 διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι

Κορωνοϊός - Κομισιόν: Δεν ανανέωσε την παραγγελία για εμβόλια της AstraZeneca μετά τον Ιούνιο

Self test - Σχολεία: 10 χρήσιμες ερωταπαντήσεις για μαθητές κι εκπαιδευτικούς