Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στους πολίτες των Χανίων τα αυξανόμενα περιστατικά τσιμπήματος από θαλάσσια ανεμώνη, που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες σε παραλίες της περιοχής.
Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί τουλάχιστον οκτώ περιστατικά τσιμπήματος από θαλάσσια ανεμώνη στο Μαράθι. Τα περισσότερα αφορούν ενήλικες ενώ τρία παιδιά έχουν τσιμπηθεί από το θαλάσσιο ζώο με αποτέλεσμα να εμφανίσουν εξανθήματα και να χρειαστεί η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Χανίων.
«Το παιδί ούρλιαζε ότι πονάει. Δεν έβλεπα κάτι στο σώμα του», υπογραμμίζει η ίδια και προσθέτει «αφού κάναμε ντους, όμως, άρχισε να εμφανίζει κάτι σαν πλάκες και στη συνέχεια το σημείο έγινε μωβ και αργότερα κόκκινο με έντονα σημάδια», είπε μητέρα που μετέφερε τον γιο της στο νοσοκομείο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κίνδυνος στις ελληνικές ακτές: Ένας πνιγμός κάθε μέρα - Χωρίς ναυαγοσώστες μένουν οι δήμοι της χώρας
Πανελλήνιες 2025: Πώς μπορείτε να υπολογίσετε τα μόρια