Κρήτη

Με σοβαρά τραύματα στο Βενιζέλειο, ένα από τα θύματα του τροχαίου

κορωνοϊός νοσοκομείο

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται μία εκ των τραυματιών του χθεσινού τροχαίου ατυχήματος στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Οπως είπε στο ekriti ο διοικητής του Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης η 20χρονη κοπέλα, φέρει πολλαπλά κατάγματα κρανίου και προσώπου και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Η ζωή της δεν κινδυνεύει, ωστόσο τα τραύματά της είναι σοβαρά.

Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι ελαφρά.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός το βράδυ της Πέμπτης, καθώς μέσα σε λίγη ώρα έπρεπε να μεταφερθούν εκεί πέντε τραυματίες, σε ένα τροχαίο ατύχημα που έγινε σε δρόμο με όριο ταχύτητας τα 50 χιλιόμετρα την ώρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Τίποτα δεν σταματά τα τροχαία ατυχήματα (φωτογραφίες)

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!