Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή τόσο της τοπικής ηγεσίας όσο και των Διευθυντών και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης, πραγματοποιεί σήμερα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο όποιος θα βρεθεί στην πόλη, τέσσερις μήνες μετά την τελευταία του επίσκεψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες επί τάπητος θα τεθούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα του νησιού όπως είναι η εγκληματικότητα και για αντιμετώπιση της αλλά και άλλα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΕΛ.ΑΣ.
Ο υπουργός αναμένεται να παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου ενώ θα γίνει και ένας απολογισμός των πεπραγμένων βάσει των τελευταίων κατευθυντήριων γραμμών που είχε δώσει στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.
Στις 13.00 θα βρεθεί στην Περιφέρεια για συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και στις 13.45 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινό.
Πληροφορίες θέλουν τον Υπουργό να φέρνει μαζί του ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα των όσων έχουν γίνει στην Κρήτη το τελευταίο διάστημα.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: "Στενάζουν" τα νοσοκομεία από τις ιώσεις - Δεν προλαβαίνουν να εξετάζουν οι γιατροί στα ΤΕΠ
Ηράκλειο: Εργοτάξιο μέχρι τον Απρίλιο η πλατεία Ελευθερίας - Ξεκίνησαν ξανά τα έργα