Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο

απεγκλωβισμός

H βοήθεια των πυροσβεστών ήταν πολύτιμη για έναν 75χρονο, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, χθες το απόγευμα στον Μέρωνα Αμαρίου.

Το αυτοκίνητο, άγνωστο πως, βρέθηκε στο πρανές, παίρνοντας κλίση, με αποτέλεσμα ο οδηγός να μη μπορεί να βγει.

Οι πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Αγίας Φωτεινής, κατάφεραν να τον βγάλουν από το όχημα, χωρίς ο 75χρονος να έχει τραυματιστεί.

(φωτογραφία αρχείου)

Κρήτη

Κρήτη: Δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης αλλά είχε μαχαίρια και σφαίρες

συλληψη

Οπλισμένος - και όχι με υπομονή-, βρέθηκε ένας Χανιώτης στους καθιερωμένους ελέγχους που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές για τον περιορισμό της άσκοπης κυκλοφορίας, το Σάββατο στα Χανιά.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 46χρονος με καταγωγή από ορεινό χωριό των Χανίων, οδηγούσε το αγροτικό του όχημα σε περιοχή των Χανίων, όταν αστυνομικοί που διενεργούσαν έλεγχο για την απαγόρευση κυκλοφορίας τον σταμάτησαν.

Ο 46χρονος εκτός του ότι διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε χωρίς να είναι δικαιολογημένη η μετακίνηση του, κουβαλούσε και… πολύτιμο φορτίο στο Ι.Χ. του.

Αναλυτικά και σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 46χρονος είχε στην κατοχή του:

3 μεγάλα μαχαίρια κυνηγετικού τύπου
1 σιδερογροθιά
και 38 φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας
Άμεσα οι αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. του τμήματος Τροχαίας Χανίων πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο 46χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν, για παρόμοια αδικήματα.