Κρήτη

Ηράκλειο

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου:Στην Βουλή το θέμα με τα γήπεδα τένις του Ηράκλειο Ο.Α.Α.

ΣΥΡΙΖΑ

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, κατέθεσαν Κοινοβουλευτική Αναφορά προς την Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, αναδεικνύοντας το πρόβλημα που έχει προκύψει με την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να απομακρυνθεί η σκάλα που συνδέει τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Α.Η. με τα γήπεδα τένις που βρίσκονται μέσα στην τάφρο.

Οι Βουλευτές ζητούν ενημέρωση από την αρμόδια Υπουργό, επισημαίνοντας ότι αυτή η αρνητική απόφαση του Κ.Α.Σ. ακυρώνει στην ουσία τη δυνατότητα χρήσης των γηπέδων - στα οποία αθλείται πλήθος πολιτών, όλων των ηλικιών, εδώ και δεκαετίες - για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: "Με χτυπήσανε μαμά" - Τα τελευταία λόγια του 11χρονου

ηλεκτρικό πατίνι

Η συζήτηση για την ανυπαρξία νομικού πλαισίου για τη λειτουργία και χρήση των ηλεκτρικών πατινιών άνοιξε πάλι, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Λεωνίδα στη Χερσόνησο.

 Η μητέρα του παιδιού ζητά να τιμωρηθούν αυτοί που νοίκιασαν το πατίνι στον γιο της και το κράτος να φροντίσει ώστε να μην βρεθεί καμία άλλη μάνα στη θέση της.