Κρήτη

Ηράκλειο

ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου: Συγκέντρωση τροφίμων για τους πρόσφυγες της Λέσβου

φωτια στη Μόρια

Ο Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Μαλεβιζίου κάνει έκκληση στους Μαλεβιζιώτες να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά της προσφυγικής δομής της Μόριας προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για την επιβίωση τους.

Οι σκηνές που όλοι είδαμε, μικρά παιδιά να κοιμούνται στους δρόμους, στους τάφους, μαυρισμένα από τη  φωτιά,  σε άθλιες συνθήκες, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν δημοκρατικό πολίτη, αποτελούν πράγματι την ντροπή της Ευρώπης και της πολιτικής της κυβέρνησης.

Στα γραφεία του Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Μαλεβιζίου συγκεντρώνουμε από 21/9 έως 30/9 τα παρακάτω είδη: ·

·    Παιδικό γάλα (σε σκόνη)

·     Μωρομάντηλα

·     Παιδικά παπούτσια (Νο 16-34)

·     Παιδικές πάνες

·     Σαμπουάν και παιδικές κρέμες σώματος

·     Sleeping bags σε καλή κατάσταση

Τα γραφεία της Οργάνωσης (απέναντι από το Δημαρχείο, Ελευθερίου Βενιζέλου 211) θα παραμένουν ανοικτά κάθε απόγευμα από τις 5:00 έως τις 8.00 μμ, και το Σάββατο από τις 11.30 π.μ έως τις 2:00 μ.μ.

Καλούμε κάθε πολίτη που αντιλαμβάνεται ότι τα παιδιά όλου του κόσμου δικαιούνται να ζήσουν, δικαιούνται ένα μέλλον, να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, κάθε βοήθεια τους είναι πολύτιμη.

 

 

 

Κρήτη

Αναπτυξιακά θέματα και έργα του Δήμου Ανωγείων στη συνάντηση Περιφερειάρχη και Δημάρχου

dimarhos_anogeion_perifereiarhis.jpg

Αναπτυξιακά θέματα και έργα που αφορούν τον Δήμο Ανωγείων συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι εξελίξεις των έργων που έχει εντάξει και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης από το πρόγραμμα της και αποτελούν σημαντικής αξίας υποδομές για τον πολιτισμό, την ιστορία και την ανάπτυξη της περιοχής, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της Αυτοδιοίκησης και τη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας Κρήτης.