Τα µαθήµατα της σχολής ∆ιαιτησίας, που πραγµατοποιείται από την Ε.∆./Ε.Π.Σ. Ηρακλείου σε συνεργασία µε το Σ.∆.Π. Ηρακλείου, ξεκίνησαν την ∆ευτέρα 16 Νοεµβρίου 2015 και συνεχίζονται κανονικά κάθε ∆ευτέρα και Τετάρτη στα γραφεία του Συνδέσµου .Στη σχολή εγγράφηκαν 20
υποψήφιοι ∆ιαιτητές ,οι οποίοι µετά το πέρας των µαθηµάτων θα εξεταστούν από εκπρόσωπο της ΚΕ∆/ΕΠΟ και οι επιτυχόντες θα ονοµαστούν ∆ιαιτητές.

Στην έναρξη της σχολής παραβρέθηκαν και µίλησαν στους Υποψηφίους ,ο Πρόεδρος της Ε∆/ΕΠΣΗ Κος Ιωαννίδης Γεώργιος ,ο Πρόεδρος του
Σ∆ΠΗ Κος Κουναλάκης Κων/νος ,ο Υπεύθυνος της Σχολής και µέλος της Ε∆/ΕΠΣΗ Κος Συριγωνάκης Νικόλαος ,καθώς και οι εκπαιδευτές ∆ιαιτησίας κ.κ. Γαρεφαλάκης Μιχαήλ και Μαστορίδης Αναστάσιος .