Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση Αρναουτάκη με εκπροσώπους σωματείων

1_8.jpg

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την προώθηση αιτήματος  τους στην Πολιτεία είχαν σήμερα τα προεδρεία των σωματείων ιατρικών επισκεπτών Κρήτης και περιοδευόντων πωλητών «Προμηθέας». Όπως είπαν οι εκπρόσωποι των σωματείων η συνάντηση στη Περιφέρεια, έγινε στο πλαίσιο σημερινής Πανελλήνιας στάσης εργασίας του κλάδου και διαμαρτυρίας στη Βουλή ζητώντας την κατάργηση του άρθρου 99 του νόμου 4446/2016 που αφορά διατάξεις Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος. Οι πρόεδροι των δυο σωματείων Γιώργος Σαβουλίδης (Πρόεδρος του συλλόγου ιατρικών επισκεπτών Κρήτης) και Γιώργος Παπαδημητράκης (Πρόεδρος του σωματείου περιοδευόντων πωλητών «Προμηθέας) αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των Προεδρείων, Αντώνης Κατζηλάκης, Γιάννης Παπαχατζάκης, Γιώργος Καρατζάς και Ζαχαρίας Χρήστου, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση-ενημέρωση, τονίζοντας ότι είναι άδικη η διάταξη που προβλέπει ότι ο εργαζόμενος-πωλητής σε εταιρεία θεωρείται ως εταίρος ή μέτοχος και φορολογείται για την χρήση του αυτοκινήτου που είναι «εργαλείο» δουλειάς και για το οποίο η εταιρεία εκπίπτει φορολογικά.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: 58χρονος με υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη για τη ζωή

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας άντρας 58 χρόνων με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από επιπλοκές της νόσου covid- 19. 

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν αρχικά στην Ογκολογική Κλινική ωστόσο, όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για ασθενείς με covid, όπου και κατέληξε σήμερα.

 

Περισσότερες ειδήσεις:

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε στο ekriti.gr από την Αμερική για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Δένδιας: Στο Κάιρο για συνομιλίες με τον ομόλογό του Σαμέχ Σούκρι

Σακελλαροπούλου: Οι Τούρκοι σχολίασαν μέχρι και τα παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας