Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αναστάτωση από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων (φωτο)

τρακάρισμα

Σύγκρουση δύο Ι.Χ αυτοκινήτων σημειώθηκε πριν από λίγο στο ύψος της ΔΕΥΑΜ, στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  η σύγκρουση, αν και σφοδρή, προκάλεσε ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.
 

τρακάρισμα

τρακάρισμα , by mpeka

Στο σημείο, έσπευσε η Τροχαία Ηρακλείου για τα περαιτέρω, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της για την την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, αφού μετά το τρακάρισμα "κόλλησε" η κίνηση.
M.M.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ο έλεγχος στο καφενείο... έφερε λουκέτο και τσουχτερό πρόστιμο

καφενείο

Πρόστιμο 3.000 ευρώ καθώς και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες, ήταν οι συνέπειες για έναν ιδιοκτήτη καφενείου στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ για τη διασπορά του νέου κορωνοϊου, το Σάββατο 8 Μαϊου.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο των Αρχών να λειτουργεί το καφενείο του και στον εσωτερικό χώρο, κάτι που απαγορεύεται, τουλάχιστον για την ώρα.

Πρόστιμα των 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους επτά πελάτες που ήταν στο εσωτερικό της επιχείρησης. 

Μάσκες και sms

Εκτός της παραπάνω παράβασης, η Αστυνομία βεβαίωσε κι άλλες που έχουν να κάνουν με μη χρήση μάσκας και για άσκοπες μετακινήσεις.

Συνολικά έγιναν 3.539 έλεγχοι σε όλη την Κρήτη και βεβαιώθηκαν 40 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις (3 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο, 29 στο Ηράκλειο, 1 στο Λασίθι και μία στον ΒΟΑΚ) καθώς και 11 για μη χρήση μάσκας (3 στα Χανιά, 1 στο Ρέθυμνο και 7 στο Ηράκλειο).

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο...

Έπεσε ο κινεζικός πύραυλος - Στον Ινδικό Ωκεανό τα συντρίμμια

"Άνοιγμα γυμναστηρίων από τις 17 Μαΐου... για τους εμβολιασμένους"

Κρήτη - κορωνοϊός: Σέρβιρε πελάτες μέσα στο καφενείο και το πλήρωσε ακριβά