Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ημερίδα για τα κρίσιμα στάδια στην παραγωγή ελαιολάδου

ελαιολαδο

"Τα κρίσιμα στάδια στην παραγωγή ελαιολάδου υψηλής ποιότητας" είναι το θέμα που θα παρουσιάσουν διεξοδικά εξειδικευμένοι επιστήμονες, στελέχη και επιχειρηματίες του κλάδου, κατά τη διάρκεια ημερίδας, το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στις 10:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο GALAXY HOTEL, Λεωφόρος Δημοκρατίας 75, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Την ημερίδα διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ με στόχο να ενημερώσει ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς, τυποποιητές και εμπόρους ελαιολάδου για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, οι οποίες συμβάλλουν στην παραγωγή ελαιολάδου υψηλής ποιότητας.

Οι εισηγητές της ημερίδας είναι οι κ.κ. Οικονόμου Γιώργος, Καμβύσης Βασίλης, Χατζηγιάννη Γιώργιος, Μοχλούλης Άγγελος και τα θέματα τα οποία θα αναπτύξουν έχουν ως εξής:

Το επώνυμο ελαιόλαδο στη διεθνή αγορά
Παράγοντες που διαμορφώνουν την ποιότητα του ελαιολάδου
Η υπεραξία του τυποποιημένου προϊόντος
Η καινοτομία στην παραγωγή του ελαιολάδου: Το σύστημα PROTOREATTORE
Χορηγός της εκδήλωσης: PIERALISI.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ», τηλ. 210-3238856, email: info@filaios.org

Κρήτη

Ηράκλειο

Σκρέκας: Στο Ηράκλειο με φόντο τους Δασικούς Χάρτες που ... καίνε - φώτο

Μέτρα ασφάλειας για την επίσκεψη του Υπουργού στην Αποκεντρωμένη

Στο Ηράκλειο συνέχισε σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη, μετά τα Χανιά και το Ρέθυμνο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών και συσκέψεων με  τοπικούς φορείς, συνεταιριστικές οργανώσεις και αγροτικούς συλλόγους και επίκεντρο το "φλέγον" ζήτημα των δασικών χαρτών.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης όπου συναντήθηκε με Βουλευτές του Νομού.

Επίσης, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τη Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Δήμαρχους του Νομού Ηρακλείου και τον Διευθυντή Δασών.

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Γαύδος: Γυναίκα εγκλωβισμένη σε γκρεμό μετά από τροχαίο

Κρήτη: 19χρονη διοργάνωσε "κορωνοπάρτι" με 21 καλεσμένους!

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου