Κρήτη

Ηράκλειο

Γενική συνέλευση του συλλόγου "Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό"

συνελευση

Γενική συνέλευση του συλλόγου "Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Ηράκλειο. Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:

Σας προσκαλούμε στην ετήσια γενική (εκλογική, απολογιστική και προγραμματική) συνέλευση του πολιτιστικού συλλόγου μας «Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό», που θα γίνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 18.00, στον χώρο της Σχολής Σχέσεων, Γκάλι 8, πάροδο της Χρυσοστόμου στο ύψος του «Γκλόρια», στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Παρακαλούμε τα μέλη μας να πληρώσουν τις χρωστούμενες συνδρομές για το 2015 ύψους 30,- ευρώ, για να μπορούν να συμμετέχουν χωρίς κώλυμα στις εκλογές και στην ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την διετία 2016-2017. Με χαρά θα δεχτούμε καινούρια μέλη.

Η εγγραφή είναι 20,- ευρώ + 30,- ευρώ για το 2016. Επειδή ο σύλλογος μας για να μπορέσει να συνεχίσει ενεργά τη δραστηριοποίηση του στον τομέα του πολιτισμού σε ολόκληρη την Κρήτη (πάνω από 25 δραστηριότητες,εικαστικές εκθέσεις, εργαστήρια, μαθήματα αρχαιολογίας, ξεναγήσεις, ταξίδια, εκδόσεις κ.α.μόνο για το 2015) θα χρειαστεί την οικονομική, ηθική και ενεργή συνεισφορά όλων των μελών και των ενδιαφερόμενων φίλων του, σας παρακαλούμε να τιμήσετε και στηρίξετε με την παρουσία σας το κάλεσμα μας.  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και η ... ζωηρή παρέα

αστυνομία περιπολικό

Αρκετά... δραστήρια θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την παρέα τεσσάρων ανδρών στο Ηράκλειο που πριν λίγες ώρες έπεσαν στα χέρια των Αστυνομικών.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, για τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 31, 24, και 33 ετών οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν ξεκινήσει τη δράση τους με σκοπό να ...βγάλουν κάποια έξτρα χρήματα, ξαφρίζοντας επιχειρήσεις και πολίτες.

Οι αστυνομικοί όμως τους χάλασαν τα σχέδια αφού χθες βράδυ τους συνέλαβαν αφού έγιναν αντιληπτοί κατά την τελευταία τους απόπειρα κλοπής.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι για τη σύλληψή τους στήθηκε μεγάλη κινητοποίηση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ αφού στο σημείο προσέτρεξαν αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, το Α' Αστυνομικό Τμήμα, την Άμεση Δράση και το ΤΑΕ Ηρακλείου!

Σύμφωνα με τα όσα τους αποδίδονται, οι τέσσερις συλληφθέντες εμπλέκονται σε δύο απόπειρες κλοπής από καταστήματα του Ηρακλείου καθώς και σε μία τετελεσμένη κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, από πεζή γυναίκα. 

Γ.Π.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Πήγαν να ανοίξουν αυτοκίνητο... με τους αστυνομικούς μέσα!

Ηράκλειο: Από τον δρόμο... στην εντατική μία γυναίκα

Μεγάλος στην σωματική διάπλαση αλλά και στην ψυχή!

 

 

Βρείτε το ekriti στο facebook