Κρήτη

Ηράκλειο

Επεκτείνεται εσωτερικά η Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου;

βιπε ηρακλείου

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Ηρακλείου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στην Έδρα του στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ. Ρασούλη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ηρακλείου, σχετικά με το νέο ΣΟΑΠ του Δήμου, καλεί τα Μέλη του και τις λοιπές εγκατεστημένες επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Ηρακλείου να ενημερωθούν σχετικώς, από το site Δήμου, καθώς και την αρμόδια υπηρεσία της Πολεοδομίας Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το νέο ΣΟΑΠ υπάρχει πιθανότητα επέκτασης της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, εσωτερικά και σε δύο άλλα σημεία Βόρειο-ανατολικά και Δυτικά της ΒΙΠΕ.
Μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: Το διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΠΗ, προασπίζοντας τα συμφέροντα των Μελών του, αφού ανέθεσε σε Τεχνικό Γραφείο να μελετήσει τις προτεινόμενες αλλαγές, θα συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηρακλείου, όπου και θα τεθεί το θέμα προς επικύρωση ή μη.
Επειδή η ΒΙΠΕ και το επιχειρείν ως υφίσταται μέσα σε αυτές δεν μπορούν άλλο να αποτελούν τις παχιές αγελάδες, καλούμε τα Μέλη να ενημερωθούν και να πράξουν αναλόγως.

Κρήτη

Άρωμα Κρήτης... στη μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

μαρίνα σταυρακαντωνάκη

Mια Κρητικιά, αποτέλεσε τον συνδετήριο κρίκο για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας Amazon στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti η Public Policy Manager της Amazon για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μαρίνα Σταυρακαντωνάκη, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιώργου Σταυρακαντωνάκη, με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, έφερε σε επαφή Έλληνες και Αμερικανούς, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η επιλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

ESPA BANNER