Κρήτη

Ηράκλειο

Αεροδρόμιο Καστελίου: Στηρίζουν τους κατοίκους οι βουλευτές

Μαμουλάκης

Στα Ρουσσοχώρια, στο πλευρό των κατοίκων και των τοπικών φορέων που πλήττονται από την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση της ΝΔ το έργο κατασκευής του νέου αεροδρομίου Καστελλίου, βρέθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Συμμετέχοντας στην ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τον νεοσύστατο Σύλλογο Αντιμετώπισης Αποκατάστασης Προβλημάτων, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, τοπικών φορέων και κατοίκων της περιοχής, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης τόνισε σε δήλωσή του: «Η Κυβέρνηση ΝΔ οφείλει να ασχοληθεί σοβαρά και υπεύθυνα με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο έργο του νέου αεροδρομίου, να ακούσει κατοίκους και φορείς και να δώσει αξιόπιστες και ουσιαστικές λύσεις. Από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε ζήτημα που επηρεάζει αρνητικά την τοπική κοινωνία, όλα τα δίκαια αιτήματα που έχουν κατατεθεί και αφορούν σε σημαντικές παραμέτρους του έργου.»

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!