Κρήτη

Ηράκλειο

1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο Αρκαλοχώρι

ekthesi_topikon_proionton.jpg

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου προσκαλεί τις επιχειρήσεις του Νομού Ηρακλείου που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή τοπικών προϊόντων να συμμετέχουν στην 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ Αρκαλοχωρίου, από το Σάββατο 30 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018.

Η έκθεση θα πλαισιώσει το 3ήμερο δράσεων με τίτλο "Γιορτή της γης" κατά το οποίο μεταξύ των άλλων θα πραγματοποιηθούν, διανομή και ανταλλαγή σπόρων, εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών, παρουσιάσεις-ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, θέατρο σκιών, γαστρονομία-λαογραφία και παραδοσιακό κρητικό γλέντι.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην έκθεση θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να διαφημίσουν και να προβάλουν τα προϊόντα τους, εντελώς Δωρεάν, στους εκατοντάδες επισκέπτες του 3ημέρου σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

- Δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση έχουν όλες οι επιχειρήσεις του Ν.Ηρακλείου που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή τοπικών προϊόντων.
- Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει. Η παραχώρηση του χώρου και του σχετικού εξοπλισμού είναι  εντελώς Δωρεάν για όλους τους εκθέτες!
- Κατά την διάρκεια της έκθεσης επιτρέπεται μόνο η προώθηση των προϊόντων ( προβολή , διανομή φυλλαδίων , γευστικές δοκιμές, διανομή δειγμάτων κλπ. ). Απαγορεύεται αυστηρά η πώληση προϊόντων!
- Ωράριο Λειτουργίας της Έκθεσης :  17:00 έως 22:00 ( Σάββατο 30/6, Κυριακή 1/7 & Δευτέρα 2/7 ).
- Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6944 225612 ( Σμυρνάκης Μανόλης ).
 
Η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Στο Ηράκλειο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

Μάλιστα ο Σεβασμιώτατος, επισκέφθηκε και στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου συνομίλησε με τους αστυνομικούς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείο και Διοικητή της Άμεσης Δράσης, Γιώργου Πικράκη.

 

Μεγάλη ευλογία και τιμή για εμάς να επισκευθεί το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας...

Δημοσιεύτηκε από George Pikrakis στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για νεαρό άνδρα στο λιόφυτο

Κρήτη: Προσπάθησε να ξεγελάσει το ΤΑΕ ... αλλά δεν τα κατάφερε

Πέθανε ο 27χρονος που πυροβολήθηκε...