Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Τραγωδία στην Λεμεσό - Πενταμελής οικογένεια κάηκε ζωντανή

πυροσβεστικη
 clock 17:24 | 15/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Aνείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κύπρο καθώς νεαρό ζευγάρι με τα τρία μικρά παιδιά του κάηκαν ζωντανοί μετά από φωτιά σε οροφοδιαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού.

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, άμεσα, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά αλλά οι προσπάθειές τους να μπουν στην οικία όπου διέμενε η οικογένεια απέβησαν άκαρπες. Οι ένοικοι των άλλων οροφοδιαμερισμάτων του κτήριο κατάφεραν να εξέλθουν έγκαιρα, προτού επεκταθεί η φωτιά.

Ωστόσο, ο 35χρονος πατέρας, η 33χρονη μητέρα και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 7, 3 και 2 ετών, που ζούσαν στο δεύτερο όροφο δεν πρόλαβαν όπως φάνηκε μετά.

Επεκτάθηκε η φωτιά

Πολύ αργότερα και μετά το σβήσιμο της φωτιάς ανακαλύφθηκαν οι σοροί των άτυχων ενοίκων. Η σκηνή αποκλείστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, η οποία έφτασε με τρία οχήματα και μια υδραυλική πλατφόρμα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, η φωτιά είχε επεκταθεί.

Μέρος της οικίας, κατά την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ήταν κατασκευασμένο με σκελετό και τοιχοποιία και μέρος της με γυψοσανίδες. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Εκ πρώτης όψεως, η προσοχή εστιάζεται σε ενδεχόμενο ηλεκτρολογικό πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Ολυμπία: Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ποζάρει με τα εσώρουχα

Χαμάς-Ισραήλ: Στην αγκαλιά των δικών τους οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι που απελευθερώθηκαν και οι τρεις ισραηλινοί όμηροι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis