Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τύρναβος: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου

Image
ΕΚΑΒ
 clock 23:17 | 24/03/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα μία γυναίκα από τον Τύρναβο, έπειτα από επίθεση από αδέσποτου σκύλου.

Το περιστατικό σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην πλατεία αγοράς του Τυρνάβου. Την ώρα που η γυναίκα περνούσε από το σημείο με το ποδήλατο της, ένας αδέσποτος σκύλος της επιτέθηκε δαγκώνοντας την στο πόδι. Άτομο που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε δίπλα μαγαζί, επενέβη άμεσα προκειμένου να την βοηθήσει και στη συνέχεια την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Από εκεί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο όπως ανέφεραν οι γιατροί ο σκύλος της προκάλεσε μεγάλο τραύμα καθώς την δάγκωσε βαθιά. Μιλώντας για το συμβάν, η άτυχη γυναίκα δήλωσε πως είναι φοβισμένη, καθώς διέρχεται καθημερινά από το σημείο και σχεδόν πάντα υπάρχουν εκεί σκυλιά.

«Πώς θα πάω εγώ στη δουλειά μου πως θα επιστρέφω στο σπίτι μου; Πάντα θα έχω το φoβο μην μου επιτεθεί κάποιο σκυλί; Αγαπάω τα σκυλιά καθώς φροντίζω ένα στο σπίτι μου. Αυτό το πράγμα πρέπει κάποτε να σταματήσει δεν μπορεί να ζούμε με το φόβο αυτό. Πολλά σκυλιά κυρίως μεγαλόσωμα κυκλοφορούν παντού και δυστυχώς καθημερινά γίνονται και περισσότερο επικίνδυνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης 

Ελλάδα: Ποιοι κλάδοι προγραμματίζουν προσλήψεις το δεύτερο τρίμηνο του 2024

Θύμα άγριου bullying 14χρονη μαθήτρια στην Πάτρα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis