Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία: 16 ετών η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή έξω απο εκκλησία

Image
Τρίκαλα-βρέθηκε σορός ανήλικης
 clock 12:36 | 15/07/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει τα Τρίκαλα. Η σορός ανήκει σε ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 16 ετών. Βρέθηκε νεκρή στην είσοδο εκκλησίας. Το τηλεφώνημα που έκανε η αδερφή της στην αστυνομία.

Ο θάνατος της 16χρονης έχει συνταράξει τα Τρίκαλα, με τις Αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Η σορός διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε ανήλικη μαθήτρια που ζούσε με την οικογένειά της, στην πόλη. Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως θύμα ήταν μια νεαρή κοπέλα γύρω στα 30, τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανήλικο κορίτσι.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ πρόκειται για 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής μαθήτρια, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της. Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία – νεκροτομή.

Εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ ο ιατροδικαστής θα φωτίσει τις συνθήκες θανάτου της.

Το άτυχο παιδί βρήκαν έξω από το φερώνυμο εκκλησάκι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στον χώρο. Αστυνομικοί απέκλεισαν γρήγορα το σημείο, με άνδρες της Ασφάλειας να ελέγχουν τη σορό.

Αξίζει να σημειωθεί πως την νεαρή κοπέλα αναζητούσαν από χθες οι δικοί της καθώς η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει το βράδυ στην αστυνομία δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες με την αδερφή της.

 

Πηγή: newsit.gr, trikalavoice.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis