Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έσπασε οθόνη ΑΤΜ επειδή… νευρίασε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Image
Έσπασε οθόνη ATM και καταδικάστηκε σε φυλάκιση
 clock 14:27 | 05/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 29χρονο κάτοικο Σκιάθου, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράγματος που είναι τοποθετημένο σε δημόσιο χώρο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 29χρονος στις 19 Ιανουαρίου 2020 χτύπησε με τα χέρια και έσπασε την οθόνη ΑΤΜ, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές, όπως αναφέρει το Magnesianews.

Ο κατηγορούμενος απουσίαζε από τη δίκη και εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η σύζυγος του αδελφού του, η οποία είπε ότι ο κατηγορούμενος είναι ήσυχος άνθρωπος και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Για το περιστατικό τόνισε ότι το ΑΤΜ συγκεκριμένης τράπεζας στο νησί, είναι περίπου 20ετίας, παλιάς τεχνολογίας και μόνιμα υπάρχουν διαμαρτυρίες κατοίκων και επισκεπτών, ότι δεν μπορούν να καταθέσουν ή να πάρουν χρήματα.

Ο κατηγορούμενος, ανέφερε η μάρτυρας, πριν προκαλέσει τη φθορά είχε πάει δύο φορές και χωρίς επιτυχία προσπάθησε να κάνει ανάληψη χρημάτων. Στις 19 Ιανουαρίου, πήγε ξανά στο μηχάνημα, έδωσε εντολή ανάληψης και δεν μπόρεσε να βγάλει χρήματα, με αποτέλεσμα πάνω στον εκνευρισμό του να το χτυπήσει με τα χέρια του και να σπάσει η παλαιού τύπου οθόνη που διέθετε, χωρίς να έχει πρόθεση να προκαλέσει φθορά.

Υπάλληλος της τράπεζας, εκείνη την περίοδο, κατέθεσε ότι αφού έσπασε η οθόνη δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 29χρονο χωρίς ελαφρυντικό σε φυλάκιση ενός έτους, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης. 

Διαβάστε επίσης: 

Νοσηλεία και οδοντιατρική περίθαλψη κατ΄οίκον - Πώς θα λειτουργήσει και ποιους αφορά 

Θρήνος: Πέθανε 12χρονο κορίτσι 

Ηράκλειο: Μπήκαν στο σπίτι και τον έβγαλαν με χειροπέδες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis