Ηράκλειο

Εκδήλωση για την Έρευνα και την Καινοτομία με τον Κώστα Φωτάκη

κώστας φωτάκης

O.M. ΑΕΙ – Ερευνητικών Κέντρων και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου διοργανώνουν ανοικτή εκδήλωση αυτή την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου, με Θέμα: «Έρευνα και Καινοτομία: Προοπτικές ανάπτυξης» και ομιλητές τους κ.κ.Κώστα Φωτάκη, Αναπληρωτή Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας, Μιχάλη Παυλίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος Βιολογίας Πανεπστημίου Κρήτης και Γιώργο Χουρδάκη, Επιστημονικό Σύμβουλο για θέματα ΕΣΠΑ.
Καλούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου να παραβρεθούν στην εκδήλωση για να συζητηθεί με ποια πολιτική μπορεί η έρευνα και καινοτομία να αποτελέσουν μοχλό της νέας οικονομίας, με ποιες στοχευμένες δράσεις μπορούν να συμβάλουν στην υποστήριξη των νέων επιστημόνων και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πως η οικονομία έντασης γνώσης μπορεί να οδηγήσει σε παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, ενισχύοντας παράλληλα την οικονομική αυτοτέλεια της χώρας και την τοπική οικονομία.
 

Αφισα φωτακης

Αφισα φωτακης, by chara

Κρήτη

Ηράκλειο

Βαγγέλης Καρκανάκης: Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο "τιμόνι" της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Βαγγελης Καρκανακης

Με τον ...αέρα της εμπειρίας και με την αποδοχή που έχει η προηγούμενη θητεία του στην κομματική βάση, ο Βαγγέλης Καρκανάκης διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, θέτει εαυτόν στην κρίση των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής. Μάλιστα, την προηγούμενη περίοδο ο ίδιος και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ είχαν καταφέρει να συσπειρώσουν τα μέλη της ΝΟΔΕ γύρω από το τοπικό καθοδηγητικό όργανο, απόδειξη η διεύρυνση των εγγεγραμμένων μελών που φτάνουν στα 6.200.

Στα θετικά της θητείας του το "άνοιγμα" προς την ενδοχώρα με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που σίγουρα είχαν θετικό αντίκτυπο στα "γαλάζια" στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Το μήνυμα του Στράτου Μαγκουσάκη

Ηράκλειο - Νέα Δημοκρατία: Έτσι θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER