Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 

καλοκαίρι έρωτας

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020;

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Οι επαφές της μέρας, προσωπικές κι επαγγελματικές θα βγουν πιο εύκολα αν θυμάσαι ότι από κάποια οπτική γωνία, όλα είναι αστεία. Όλα.

Ταύρος
Ίσως στην εξίσωση δουλειά-σπίτι-ικανοποίηση χρειάζεται να αλλάξεις κάπως την πρώτη μεταβλητή, όχι συνεχώς τις δύο τελευταίες.

Δίδυμοι
Στις κουβέντες σου με παιδιά, σύντροφο για τα δημιουργικά σου πρότζεκτ, πες αυτό που δεν έχεις ξαναπεί, κάνε ένα πείραμα.

Καρκίνος
Αν βάλεις στην άκρη το τι σε βολεύει, ίσως αρχίζεις να βλέπεις σωστά και δίκιο στις φιλίες και στην οικογένεια σου που πριν δεν έβλεπες ούτε γι’ αστείο.

Λέων
Δεν είναι κακό ν’ αλλάξεις γνώμη στο φως νέων δεδομένων, είτε αφορούν προσωπικά θέματα, είτε επαγγελματικά.

Παρθένος
Στη δουλειά και στον γάμο σου σπανίως το αυτονόητο ή το ευκολότερο δίνουν την λύση, όπως έχει δείξει και η εμπειρία σου.

Ζυγός
Αν το γνωστό σενάριο δεν προχωράει στην ερωτική σου ζωή ή τον κοινό προϋπολογισμό, πειραματίσου με καμιά ιδέα σου, έχεις μπόλικες από αυτές.

Σκορπιός
Τώρα που τα ξαναβλέπεις φαίνονται πιο καθαρά τα λάθη στα ερωτικά σου και τα οικονομικά σου. Σύγκρινε με τους αντίστοιχους στόχους.

Τοξότης
Αν δεν βρίσκεις άκρη με πρακτικά σου θέματα, ρώτα κάποιον που γνωρίζει παραπάνω πριν αρχίσεις να ψάχνεις φταίχτες αλλού.

Αιγόκερως
Για να βάλεις νότα διασκέδασης, χαράς, δημιουργικότητας, χρειάζεσαι την συνδρομή κι άλλων, μην τους βγάζεις άκυρους εκ των προτέρων.

Υδροχόος
Καμιά φορά το να βγεις έξω από τις οικογενειακές συνήθειες, χώρο κι απόψεις τονώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σχέση σου.

Ιχθύες
Δοκίμασε να πιάσεις την κουβέντα από άλλη πλευρά στο σπίτι και το γραφείο, ειδικά όπου υπάρχει οικονομικό θέμα στη μέση.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Ιουλίου 

ζώδια γυναίκα θάλασσα γυμναστική γιόγκα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Τσίτα το γκάζι σήμερα, όχι στην οδήγηση. Κατά τα άλλα έχεις αρκετή ενεργητικότητα για δέκα και χρειάζεσαι δραστηριότητα για να μην βγει σε επιθετικότητα.

Ταύρος
Καμία φορά για να μη φορτώσεις κάποιον σε μία κουβέντα ή μια συνεννόηση, δεν λες πράγματα που όμως έχουν αξία για την ποιότητα της συνεννόησης ή της σχέσης.

Δίδυμοι
Πριν ξεχυθείς να κάνεις ό,τι βρεθεί μπροστά σου, πάρε μια στιγμή να σκεφτείς μήπως κάνεις βλακεία με α) τα λεφτά β) την καριέρα σου.

Καρκίνος
Έχεις διάθεση για κοινωνικότητες σήμερα και αντοχές, έχεις όμως και κομματάκι περισσότερη διάθεση για σύγκρουση. Κοίταξε μήπως τα βλέπεις όπως θέλεις.

Λέων
Μια εκδρομή είναι εξαιρετική ιδέα και, αν δεν έχεις την δυνατότητα, κάποιο πλαίσιο που να έχει κάτι σε κουλτούρα ή έστω καινούργιες εικόνες.

Παρθένος
Είναι καλή ιδέα να ασχοληθείς με την σεξουαλική σου ζωή και να μην περιμένεις από τους φίλους να υποκαταστήσουν την σχέση.

Ζυγός
Συνήθως είσαι ψύχραιμος κι έτσι πρέπει να παραμείνεις και σήμερα, ακόμη κι αν βλέπεις ότι τίποτα δεν μπορεί να κινηθεί σε μία ευθεία γραμμή από το Α στο Β.

Σκορπιός
Πρόσεξε λιγάκι παραπάνω στην σωματική άσκηση και σε χειρωνακτικές ασχολίες και κανόνισε διασκέδαση με τον σύντροφό σου.

Τοξότης
Και με έρωτα για τον έρωτα ικανοποιείσαι σήμερα, απλώς να το έχεις στον νου σου. Και τη διάκριση μεταξύ σεξ και οικειότητας/συντροφικότητας.

Αιγόκερος
Έχε τον νου σου για αναποδιές στο σπίτι και πρόσεξε αν ασχοληθείς με μερεμέτια. Κατά τα άλλα ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα στη σχέση, έχε τον νου σου για ψεματάκια.

Υδροχόος
Έξτρα προσοχή στην οδήγηση σήμερα και όχι χαζές ταχύτητες. Μην παραφάς/παραπιείς για να περάσεις καλά.

Ιχθύες
Και πάλι, τον νου σου στο τι ξοδεύεις, ιδιαίτερα ουρανοκατέβατα. Κατά τα άλλα, κράτα μια ελάχιστη επιφύλαξη απέναντι στον πρόλογο των παιδιών και των ερωτικών σου.