Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου

ευτυχία-ερωτευμένο ζευγάρι.jpg

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020;

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Στηρίξου λιγάκι και στην πείρα σου για το πώς κινούνται συνήθως οι υποθέσεις σου κι όχι μόνο σ’ αυτό που σου λένε και θα ’χεις μια πιο ακριβή εικόνα.

Ταύρος
Κάτι φράσεις που λένε ό, τι δίνεις παίρνεις και παρόμοια, είναι ο τόνος της ημέρας, συνεπώς να ’σαι σίγουρα στο πιο γενναιόδωρό σου.

Δίδυμοι
Επιλογές, επιλογές, επιλογές. Γνωστές επιλογές, γνωστά αποτελέσματα, ειδικά στην προσωπική σου ζωή. Αποφάσισε ανάλογα.

Καρκίνος
Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, έτσι και μια θετική/αρνητική ένδειξη στην καθημερινότητά σου δεν σημαίνει ότι αλλάζουν τα πάντα. Είναι απλά μια ένδειξη.

Λέων
Κοίταξε μην αφήσεις τις επιλογές που θέλεις πραγματικά για τις «σίγουρες». Και η σταθερότητα και η σιγουριά των τελευταίων είναι προσωρινά.

Παρθένος
Είναι λογικό όταν αναρωτιέσαι πώς να προχωρήσεις σε καριέρα και γάμο να κοιτάς και προς τα πίσω. Κάν' το για να είσαι σίγουρος γιατί δεν γίνεται να μείνεις σ' αυτό.

Ζυγός
Είναι λογικό να αλλάζει η οπτική σου γωνία για γνωστές και θεμελιώδεις καταστάσεις της ζωής σου και το παλιό να μην φαίνεται ίδιο. Είναι όμως.

Σκορπιός
Πάρε βαθιά αναπνοή εν όψει οποιουδήποτε χαμούλη οικονομικά ή ερωτικά και απλώς μην ακολουθείς ακριβώς την ίδια στρατηγική. Διαφοροποιήσου κάπως.

Τοξότης
Να έχεις τον νου σου στον εσωτερικό αντίλογο τύπου «εγώ ξέρω καλύτερα/είμαι διαφορετικός/δεν υπάγομαι σ’ αυτόν τον κανόνα».

Αιγόκερως
Κάνε πιο σωστές επιλογές για το σώμα σου και στην ρουτίνα σου ώστε να μην ξαναδείς τα ίδια προβλήματα σε κανένα εκ των δύο.

Υδροχόος
Καμιά φορά οι πολλές επιλογές και δυνατότητες δίνουν την εντύπωση ότι μπορείς να ξαναδοκιμάσεις την καμμένη επιλογή και να λειτουργήσει. Δεν ισχύει.

Ιχθύες
Έχε το νου σου μήπως μπερδεύεσαι σε «δουλειές», σχέδια και συζητήσεις και απομακρύνεσαι από τον πραγματικό σου στόχο, παρά τον προσεγγίζεις.

ΖΩΔΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Γυναίκα

Σκιές ματιών με πολύτιμους λίθους που... διώχνουν την αρνητική ενέργεια

μακιγιάζ ματιών γυναίκα

Κάποτε (ή και ακόμα) φορούσες μενταγιόν από συγκεκριμένες πολύτιμες πέτρες που σε βοηθούσαν να απαλλαγείς από την αρνητική ενέργεια, να νιώθεις πιο ήρεμη, να βρεις το κέντρο σου. Κι αν σου πω ότι σήμερα μπορείς να κάνεις το ίδιο αλλά με το μακιγιάζ σου;

Η Urban Decay δημιούργησε μια παλέτα σκιών, τη Stoned Vibes Eyeshadow Palette, με 12 vegan αποχρώσεις, εμπλουτισμένες με πραγματική τουρμαλίνη.

Τι σημαίνε αυτό;

Η τουρμαλίνη είναι ένας πολύτιμος λίθος που έχει τις ρίζες του στην Κεϋλάνη (στα σιναλεζικά, tourmali σημαίνει κάτι μικρό που έρχεται από τη γη) και λειτουργεί ως ασπίδα στην αρνητική ενέργεια.

 Stoned Vibes Eyeshadow Palette
Stoned Vibes Eyeshadow Palette

 

Εμπνευσμένες από τους πολύτιμους λίθους, κάθε σκιά φωτίζει όλη σου την αύρα.

Ενεργειακές δονήσεις με το Ojo, ιριδίζουσες αντανακλάσεις του φωτός με το Opal Aura, ανάσες διαλογισμού με το Meditate και το πιάνεις το νόημα πιστεύω.

Μπορεί τα διαμάντια να είναι a girl's best friends, αλλά και οι πολύτιμοι λίθοι που μας χαρίζουν glamour εμφάνιση και διακριτική προστασία από την αρνητική ενέργεια, είναι πολύ φίλοι μας.

 

via