Γυναίκα

Καλοκαίρι με εντάσεις και πάθη - Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου

έρωτας καλοκαίρι ερωτευμενο ζευγάρι

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να είμαστε σε πολλά πράγματα πιο συγκρατημένοι αλλά στον έρωτα θα είμαστε ασυγκράτητοι.

Από τις 13 Μάιου η Αφροδίτη θα είναι Ανάδρομη μέχρι τις 25 Ιουνίου, γεγονός που θα επηρεάσει πάρα πολύ τα πράγματα. Αυτό θα σημάνει μια έντονη περίοδο επανασυνδέσεων.

Ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς από τις 13 Μάιου μέχρι τις 30 Ιουνίου και ευαισθητοποιεί τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω μας, μας κάνει πιο ρομαντικούς.

Το καλοκαίρι θα έχουμε τρεις εκλείψεις. Μια Έκλειψη Σελήνης στο Τοξότη στις 5 Ιουνίου, μια έκλειψη Ηλιού στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου και άλλη μια Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου.

Όπως καταλαβαίνετε το καλοκαίρι αυτό τα έχει όλα και εντάσεις και πάθη. 

Ας μην ξεχνάμε τον Ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου.

 

ΚΡΙΟΣ
Κάνετε μια επανάσταση στην αισθηματική σας ζωή, σκέφτεστε πολλά πράγματα όταν πρόκειται για δέσμευση καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Από την φύση σας είστε ορμητικοί και αυθόρμητοι, και τώρα ακόμα περισσότερο, έχετε ένα ελεύθερο πνεύμα και προκαλείτε έκπληξη στους γύρω σας. Για όσους είστε δεσμευμένοι, ίσως έχετε μια αίσθηση ανησυχίας για το μέλλον σας, Δοκιμάστε νέα πράγματα, βάλτε αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή. Αν ξαφνικά αλλάξετε και δεν θέλετε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις όσον αφορά τη δέσμευση, να ξέρετε είναι για το καλό σας. Αποδεχτείτε την επαναστατική φύση σας, και αρχίστε να ενεργείτε προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε, απομακρύνοντας ό, τι δεν σας ικανοποιεί πλέον.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα και έχετε αισθανθεί συναισθηματικά ευάλωτοι, η Σεληνιακή έκλειψη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σας κάνει να σκέφτεστε το παρελθόν, ίσως ακόμα νιώσετε αποξενωμένοι από το περιβάλλον σας και αποκομμένοι από τα συναισθήματά σας. Μπορεί να έχετε αισθανθεί πνιγμένοι από τους υπερβολικά στενούς δεσμούς ή ίσως να έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας. Αν νιώθετε ανάμικτα συναισθήματα, δηλαδή στιγμές που θέλετε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας, και στιγμές που επιδιώκετε την εγγύτητα και τη συντροφικότητα, μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις. Χαλαρώστε και σκεφτείτε σε βάθος, αυτό θα καταστήσει ευκολότερη την ισορροπία μέσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δέσμευση και σταθερότητα ή αυτονομία και ελευθερία; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δεν μπορείτε να αποφασίσετε καθώς από την μία πλευρά θέλετε την ελευθερία σας και από την άλλη, νιώθετε προσκολλημένοι στο σύντροφό σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα νιώθετε μια μικρή κρίση ταυτότητας, η οποία θα μπορούσε να ανακινήσει συγκρούσεις στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας σίγουρα θα έχει δει κάποια σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά σας υπό την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σας, πράγμα το οποίο ίσως και να τον έχει ανησυχήσει κάποιες φορές. Το να βρείτε την προσωπική σας πορεία δεν θα είναι τώρα εύκολο για σας, και αυτό μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τη σχέση σας, δεν είστε και τόσο εστιασμένοι στην αγάπη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια παλιά μακροχρόνια σχέση που σας έχει φοβίσει στο παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας. Μπορεί και να σας περιμένει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν θα σας δώσει μια σταθερή απάντηση πράγμα το οποίο θα σας απογοητεύσει. Μπορεί αυτό το άτομο από το παρελθόν να περιπλέξει τη ζωή σας και να έχετε δυσκολίες ή να ξεκινήσετε μια όχι και τόσο καλή σχέση, έτσι σκεφτείτε πολύ καλά πριν κάνετε το μεγάλο βήμα. Ίσως και να μην είτε ακόμα έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, να είστε περισσότερο συναισθηματικά ευάλωτοι για να εμπιστευθείτε και πάλι. Ή, ίσως να είστε τελικά έτοιμοι να πείτε αντίο σε αυτή την οδυνηρή σχέση, κρίνοντας ότι πρέπει να βρείτε την αγάπη που σας αξίζει.

ΛΕΩΝ
Αναμείνατε καταλυτικές αλλαγές στην ερωτική ζωή σας. Με τον Άρη στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας και τη Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μπορεί να σκέφτεστε μια εγκυμοσύνη, μια δέσμευση ή μια πιθανή διάλυση. Παρόλο που μπορεί να είστε αρκετά ακραίοι, θα πρέπει να ελέγξετε την εσωτερική σας ένταση και να κοντρολάρετε τις προκλήσεις, καθορίζοντας τα πράγματα που σας ευχαριστούν και σας αγχώνουν, αντί να αφήνετε τις υποθέσεις σας ασαφείς. Ξαφνικά, αυτό που θέλετε και χρειάζεστε από μια σχέση μπορεί να ανατραπεί. Ανοίξτε την καρδιά σας, καθώς επίσης και τα μάτια σας, και διεκδικήστε τις βαθιές σας επιθυμίες. Μερικά μυστικά μπορούν να έρθουν στο φως ή πολύπλοκα συναισθήματα τα οποία θα χρειαστεί να τα διερευνήσετε σε βάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε μια ευχάριστη και ρομαντική διάθεση χάρη στον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Φλερτάρετε και διασκεδάστε, μόνο με την παρουσία σας θα τραβήξετε την προσοχή του αντίθετου φύλου. Αναζητάτε τώρα περισσότερη αγάπη και έρωτα στη ζωή σας, και με την αυτοπεποίθηση που έχετε, είστε έτοιμοι να κάνετε την πρώτη κίνηση. Μπορεί να σας απασχολήσει έντονα ένα άτομο από το παρελθόν ή να ασχοληθείτε με μια παρατεταμένη διαφωνία με το σύντροφό σας. Αυτό συμβαίνει γιατί μπλοκάρετε τα συναισθήματά σας ή γιατί υπάρχει έλλειψη ποιοτικού χρόνου μεταξύ σας. Θα πρέπει να ελέγχετε τα λόγια σας και να μην είστε τόσο ευέξαπτοι όταν εκφράζετε την ενόχλησή σας και την ανυπομονησία σας.

ΖΥΓΟΣ
Εάν αισθάνεστε λύπη για τον εαυτό σας ή απλά είστε αναστατωμένοι για κάτι, προσπαθήστε να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ήδη κάνει πολλές προσπάθειες για τη σχέση σας και τώρα ήρθε η ώρα να θέσετε τους δικούς σας όρους ρητά. Είναι αναγκαίο για σας να αισθανθείτε εμπιστοσύνη και ασφάλεια, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφό σας, ότι θέλετε τα ίδια πράγματα από τη ζωή και βαδίζετε προς την ίδια κατεύθυνση. Ακόμα κι αν υπάρξει μια σύντομη χρονική περίοδος που θα είστε και οι δύο αναστατωμένοι, τα πράγματα θα οδηγηθούν προς μια καλύτερη κατεύθυνση αν πάψετε να είστε αρνητικοί μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αίγλη, πάθος και ενέργεια για φλερτ και ζωή σας προσφέρουν η ανάδρομη Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας και ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Προσέξτε όμως να μη βασίζεστε σε ανθρώπους από το παρελθόν. Ένα πολύ γοητευτικό άτομο από το παρελθόν θα μπορούσε να έρθει πίσω στη ζωή σας και να μπείτε στον πειρασμό να ενδώσετε λόγω της ισχυρής σεξουαλικής έλξης, αλλά αργότερα μπορεί να το μετανιώσετε. Αν είστε σε σχέση, θα μπορούσατε να λογομαχήσετε για τα χρήματα με το σύντροφό σας ή μπορεί να έχετε ένταση που να οφείλεται σε οικονομική πίεση. Μπορεί να θέλετε να πουλήσετε κάποιο ακίνητο ή να αλλάξετε τον τρόπο της ερωτικής ζωής σας. Είναι συνετό να κάνετε καλύτερη διαχείριση των εξόδων σας κατά την διάρκεια αυτού του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευτυχώς θα μπορέσετε πολύ σύντομα να βγείτε από αυτή την αναποφασιστικότητά σας και να ξεπεράσετε την εγωκεντρική σας συμπεριφορά χάρη στην ορθόδρομη Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, στο τέλος του μήνα και την Ηλιακή έκλειψη στον αναγεννητικό όγδοο οίκο σας. Αισθάνεστε ξανά ζωντανοί και άνετοι, έτοιμοι να μοιραστείτε τον εαυτό σας και πάλι. Είναι η ώρα σας να κάνετε το μεγάλο άλμα σε μια σχέση που ήδη έχετε ή να θέσετε κάποιους νέους στόχους στην αισθηματική σας ζωή. Αν εδώ και αρκετό καιρό έχετε βγάλει το ρομαντισμό από την ζωή σας ή είχατε αμφιβολίες για τις προθέσεις μιας παλιάς αγάπης, ρυθμίζετε εκ νέου κάποια πράγματα, βιώνοντας την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας αλλά με σεβασμό προς τον άλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διακατέχεστε από μια απρόσμενη νέα ενέργεια στο να αποκτήσετε αυτό που θέλετε από την αισθηματική σας ζωή. Με την Ηλιακή έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αποσαφηνίζετε αν ο αγαπημένος σας είναι κοντά σε εσάς. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τι θέλετε και οι δύο από αυτή τη σχέση. Για να μπορέσετε πραγματικά να προχωρήσετε μπροστά, μπορεί να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που πονάνε και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις αντιμετωπίσετε. Οτιδήποτε είναι παλιό και φθαρμένο θα το αφήσετε πίσω σας, και ίσως σύντομα ανακαλύψετε ότι τα γούστα, οι επιθυμίες σας και οι αξίες σας έχουν αλλάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γίνεστε και πάλι έντονα παρορμητικοί, παθιασμένοι και παιχνιδιάρικοι στην ερωτική σας ζωή, χάρη στην ορθόδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας προς το τέλος του μήνα. Σας περιμένει μια έντονη ερωτική δράση, έτσι εάν είστε μόνοι και αναζητάτε ένα νέο σύντροφο, ίσως να συναντήσετε κάποιο άτομο, ακόμα κι αν είναι μόνο για να απολαύσετε κάποιες περιστασιακές αισθησιακές στιγμές. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει τη διασκέδαση και τον έρωτα. Σε ορισμένους από εσάς, αυτός ο μήνας θα μπορούσε να σας φέρει μια ευτυχισμένη συμφιλίωση ή επανένωση με μια παλιά, χαμένη αγάπη. Εάν επιδιώκετε εγκυμοσύνη, είναι δυνατόν να συμβεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

ΙΧΘΥΣ
Μια πρώην αγάπη ίσως επιστρέψει, ή να έχει ήδη επιστρέψει από τον περασμένο μήνα, και σας προβληματίζει αρκετά αν πρέπει να εμπιστευθείτε το συγκεκριμένο άτομο ή όχι καθώς η Ηλιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι έχει απομείνει άλυτο και τι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό. Το μυαλό σας σκέφτεται πολλά, κάποιες στιγμές αντιστέκεστε καθώς νιώθετε φοβισμένοι να προχωρήσετε. Ακόμα κι αν δώσετε σε μια παλιά σας αγάπη μια δεύτερη ευκαιρία, θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τη σχέση αυτή βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη και την ηθική ακεραιότητα, αυτή τελικά θα καταρρεύσει και πάλι. Κρατήστε αυτό κατά νου και κάντε τις επιλογές σας.

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου

έρωτας θάλασσα καρδιά ζώδια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
​Δύο πράγματα είναι προς αποφυγή σήμερα, το κουτσομπολιό και η αφηρημάδα. Το πρώτο σε όλες τις συναλλαγές σου, το δεύτερο κυρίως στην οδήγηση.

Ταύρος
Όσο πιο προσεκτικά κάνεις τις συνεννοήσεις σου, ακόμη κι αν αφορούν πού θα πας για καφέ, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δίδυμοι
Αν είναι να κάνεις κάτι για τα μάτια του κόσμου μόνο, καλύτερα μην το κάνεις καθόλου, επειδή θα προσθέσει προβληματισμό, δεν θα βοηθήσει.

Καρκίνος
Τις μισοψημένες αποφάσεις κι αλλαγές και να τις «πουλήσεις» στους απ’ έξω, δεν θα τις αγοράσεις ο ίδιος, οπότε τζάμπα κόπος.

Λέων
Κοίτα να μη μπερδευτείς χωρίς λόγο στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Αν σε συγκινεί κάτι, σε συγκινεί. Διαφορετικά μόνο φαίνεται να είναι η «τέλεια ευκαιρία».

Παρθένος
Δεν χρειάζεται ούτε υπερβολές, ούτε ψέματα με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Αν δεν ξέρεις, δεν ξέρεις. Καλύτερα η ειλικρίνεια.

Ζυγός
Δεν χρειάζεται να τρελαθείς για την «τελειότητα» γιατί, σου έχω νέα, το τέλειο δεν υπάρχει. Συνεπώς βάζε μια τελεία σε δουλειά, σώμα, λεπτομέρεια.

Σκορπιός
Το πολύ σιρόπι και ο πολύς φραμπαλάς άνευ περιεχομένου δεν ικανοποιούν, ούτε στο ερωτικό κομμάτι, ούτε όμως και στο πιο πρακτικό κομμάτι.

Τοξότης
Έχε τον νου σου προς αποφυγή ψεμάτων, ανακριβειών και μισών αληθειών στο σπίτι και το γραφείο, γιατί δεν θα βοηθήσουν με συναδέρφους και σύντροφο.

Αιγόκερος
Λίγο προσεκτικότερα σήμερα στο τιμόνι και λίγο πιο ανοιχτά στην επικοινωνία για να διευκολύνεις την ρουτίνα σου ή τουλάχιστον να μην την μπερδέψεις περισσότερο.

Υδροχόος
Βαρετό κι επαναλαμβανόμενο, αλλά τον νου σου στα έξοδά σου γιατί το χάνεις εύκολα ειδικά με αφορμή διασκέδαση, παιδιά, έρωτα.

Ιχθύες
Είναι εύκολο να πείσεις τον εαυτό σου ακόμη κι ότι ο γάιδαρος πετάει σήμερα, όμως κάτι τέτοιο δεν λύνει ούτε εσωτερικά, ούτε οικογενειακά διλήμματα κι εντάσεις