Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Σάκκαρη: Τα τρυφερά λόγια για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και η συγκίνηση

σακκαρη
 clock 09:00 | 20/07/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο WTA 250 Athens Open, η ίδια στις δηλώσεις της εμφανίστηκε εμφανώς συγκινημένη στις δηλώσεις της και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον αρραβωνιαστικό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Στο άλλο μου μισό, αγάπη μου, Κωνσταντίνε μου, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερη κάθε μέρα και πραγματικά είσαι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της τωρινής μου καριέρας. Με έχεις κάνει να πετύχω πάρα πολλά με την συμπαράστασή σου, την αγάπη σου και δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα», ήταν τα λόγια της.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσσταντίνος Μητσοτάκης έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς αρραβωνιάστηκαν στις αρχές του 2026. Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί μέσα στο 2027.

Διαβάστε επίσης

Φλώρος: Η συνάντηση με τον Μάνο Μαλλιαρό δυο μήνες μετά το ατύχημα στο Survivor

Λορέντζο Καριέρε: Τα αδέλφια του ανέβασαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του λίγες ώρες μετά την κηδεία

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis