Ο Αντώνης Ρέμος μέσα από ένα βίντοε θέλησε να απαντήσει μετά τις εξελίξεις για τη δέσμευση της περιουσίας του και τον έλεγχο φοροδιαφυγής.
Ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει πως οι προγραμματισμένες του συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ παράλληλα στέλνει το δικό του μήνυμα λέγοντας πως δεν έχει να φοβηθεί και να κρύψει τίποτα.
«Λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών που αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση, θέλω να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές Αρχές. Όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούνε για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση.
Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο (…) οι συναυλίες μου θα γίνουν κανονικά. Νιώθω την υποχρέωση απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει, να βρεθώ μαζί τους, από εκεί και πέρα – η αλήθεια θα φανεί, δεν έχω τίποτα να κρύψω, τίποτα να φοβηθώ», αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος.
Διαβάστε επίσης
Τσάβαλου: Χώρισε από τον Δημήτρη Στεργίου μετά από 7 χρόνια γάμου