Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Άρτα: 41χρονη γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου

νοσοκομείο άρτας
 clock 10:13 | 06/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί των Θεοφανείων στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όταν μια 41χρονη γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο, στον ακάλυπτο χώρο του 2ου ορόφου.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες.

Ακολούθησε επιχείρηση διάσωσης, κατά την οποία η γυναίκα ανασύρθηκε με τη χρήση φορείου και μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, έχοντας τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, η γυναίκα βρισκόταν στο νοσοκομείο καθώς συνόδευε τον πατέρα της. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και βγήκε στο μπαλκόνι για να αισθανθεί καλύτερα. 

Όπως είπε η ίδια, ένιωσε ζαλάδα και έπεσε  στον ακάλυπτο χώρο του 2ου ορόφου. Η 41χρονη είναι καλά και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Απέραντη θλίψη για την 19 μηνών Μαριαλένα που έφυγε από τη ζωή

Κρήτη: Τους έδωσε μέχρι και σπίτι για να τη βοηθήσουν στο λιομάζωμα κι αυτοί την έκλεψαν και εξαφανίστηκαν!

Eurostat: Η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στις δαπάνες στέγασης - Πώς ζεις με 800 ευρώ μισθό και 600 ευρώ νοίκι;

 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis