Skip to main content
ΔΙΕΘΝΗ
Πλήγμα Βρετανών κατά των τζιχαντιστών
ekriti, image not found
 clock 17:35 | 10/11/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Το πρώτο πλήγμα κατά των τζιχαντιστών του Ιράκ, κοντά στο μεγαλύτερο διυλιστήριο στην περιοχή του Μπαϊτζί, κατάφερε η Βρετανία, με μη επανδρωμένο σκάφος RAF Reaper μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η Βρετανία είναι ένα από τα περίπου 40 κράτη που εμπλέκονται στην μάχη κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και ξεκίνησε τα πλήγματα κατά στόχων των τζιχαντιστών στις 30 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε οι ΗΠΑ διεξήγαγαν 18 αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ, από την Δευτέρα έως την Παρασκευή και άλλες 23 στην Συρία, κατά το ίδιο διάστημα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis