Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης του νεωτερικού ανοίγματος στη Χανιώπορτα

χανιοπορτα - εργα
 clock 12:18 | 27/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του νεωτερικού ανοίγματος στη Χανιώπορτα, ένα σημαντικό όσο και αναγκαίο έργο που αποσκοπούσε στην άρση της επικινδυνότητας του μνημείου.

Προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι σκαλωσιές, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει τους πολίτες ότι το τμήμα της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων που διέρχεται κάτω από την Πύλη Παντοκράτορα (Χανιόπορτα) θα παραμείνει κλειστό από 2 Ιουνίου 2025 έως και 10 Ιουνίου 2025.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Εφόδου, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Νικολάου Πλαστήρα και Σοφοκλή Βενιζέλου. Επίσης κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων οι οδοί Πυράνθου και Εφόδου θα λειτουργούν ως μονής κατεύθυνσης με φορά από ανατολικά προς δυτικά. Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις σημάνσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιαπωνία: Βάζει τέλος σε εκκεντρικά ονόματα - Νέοι αυστηροί κανόνες στους γονείς

Τσιάρας: Όσοι κορόιδεψαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα επιστρέψουν τα χρήματα – Κανονικά οι ενισχύσεις

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis