Αθλητικά

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η άδεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει ήδη αρχίσει και θα διαρκέσει ως τις 9 Αυγούστου. Την εβδομάδα από 2-9 Αυγούστου θα κάνουν κάποιες ατομικές προπονήσεις. Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση της ομάδας στο ΒΑΚ για την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ από τις 11 ως τις 14 Αυγούστου θα γίνονται τόσο προπονήσεις όσο και εργομετρικές - αιματολογικές εξετάσεις.

Η προετοιμασία φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, θα γίνει στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό ο ΟΦΗ θα δώσει 4 φιλικά προετοιμασίας. Το πρώτο θα γίνει στις 22/8 στις Αρχάνες με τον Γιούχτα. Τα υπόλοιπα τρία φιλικά θα γίνουν από τις 28/8 μέχρι τις 5/9, αλλά ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί αντίπαλοι και ημερομηνίες, λόγω του ότι και οι προετοιμασίες των υπολοίπων ελληνικών ομάδων δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Είναι πιθανό η ομάδα να κάνει ένα ταξίδι η ομάδα για να δώσει τα συγκεκριμένα φιλικά είτε στην Αθήνα, είτε κάπου αλλού. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση που θα επικρατεί στη χώρα με τον Covid-19.

Αθλητικά

Ευρωπαικό Taekwon-do: Ξεκίνησε με την τελετή έναρξης στα "Δύο Αοράκια"

taekvonto-eyropaiko_-ellada.jpg

Με την τελετή έναρξης άνοιξε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, ‘’Δύο Αοράκια’’ ,η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Taekwon-do I. T. F όλων των κατηγοριών, που θα ολοκληρωθεί στις  30 Οκτωβρίου του 2021, με τη διοργάνωση της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do και  τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Την τελετή έναρξης τίμησαν με την παρουσία τους , ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη του Ευρωπαικού πρωταθλήματος , ο πρόεδρος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας, Ri Yong Son , ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Michael Prewett και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και των τοπικών φορέων

Η τελετή έναρξης ξεκίνησε με χαιρετισμούς των προέδρων  της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, του αντιδημάρχου αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά και του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Πιτσούλη. Ακολούθησαν η παρέλαση των 26 χωρών , αγώνες επίδειξης και οι βραβεύσεις των διοργανωτών  στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στους προέδρους της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Ri Yong Son και Michael Prewett , αντίστοιχα , στον αντιδήμαρχο αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά,  και στον περιφερειακό σύμβουλο, Γιώργο Πιτσούλη.

aygenakis
aygenakis

Τις βραβεύσεις έκανε ο πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής, Αναστάσιος Βαλασιάδης.

 Στη συνέχεια ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης κήρυξε την έναρξη των αγώνων, καλωσορίζοντας όλες τις αποστολές και τα στελέχη της Παγκόσμιας, Ευρωπαϊκής και Ελληνικής ομοσπονδίας . Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές να γυρίσουν υγιείς και νικητές στις χώρες τους και με τις καλύτερες των εντυπώσεων για την Κρητική φιλοξενία

Από την τελετή δεν έλειπε και το Κρητικό χρώμα με παραδοσιακούς χορούς .

Στους αγώνες που γίνονται για πρώτη φορά στην Κρήτη, συμμετέχουν περισσότεροι από 1000 αθλητές και προπονητές, από 26 χώρες της Ευρώπης ενώ η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από περίπου 200 αθλητές και αθλήτριες.

Καθημερινά οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 9 το πρωί έως τις 6.30 το απόγευμα (26-30 Οκτωβρίου) και η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους με τα πρωτόκολλα που ισχύουν για τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τεντόγλου: Καλύτερος Έλληνας αθλητής στο «Τόκιο 2020»

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Τζήλος διαιτητής στο Αχέρων Καναλακίου-ΟΦΗ

ESPA BANNER