Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Ντουμπάι

stefanostsitsipas
 clock 19:47 | 24/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Με το... δεξί μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της κατηγορίας ATP 500 που διεξάγεται στο Ντουμπάι, καθώς προκρίθηκε στους «16». Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε σήμερα του Ιταλού Λορέντζο Σονέγκο με 7-6(4), 6-3, σε αγώνα για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης που είχε διάρκεια περίπου μια ώρα και 38 λεπτά, και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ. Ο Ρώσος, από την πλευρά του, επιβλήθηκε 6-1, 6-3 του Βρετανού Ντάνιελ Έβανς.

Ο Τσιτσιπάς «έσπασε» το σερβίς του Σονέγκο στο 7ο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε 4-3, αλλά ο Ιταλός «απάντησε» με break και ισοφάρισε σε 4-4. Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-6, με αποτέλεσμα το σετ να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ, όπου ο Σονέγκο προηγήθηκε 3-0. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντέδρασε και πέρασε μπροστά με 5-3, ο Ιταλός μείωσε σε 5-4, αλλά ο Τσιτσιπάς έφτασε στο 7-4 και πανηγύρισε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ οι δύο «μονομάχοι» κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι και το 7ο γκέιμ, όπου ο Τσιτσιπάς προηγούνταν 4-3. Τότε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε break και πανηγύρισε το 5-3, πριν «κλείσει» με love game το σετ και το ματς.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis