Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στην κούρσα διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Παύλος Πολάκης, λαμβάνοντας, ωστόσο, το λόγο ως υποψήφιος πρόεδρος κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Διαφωνώντας από μέρες με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, δηλαδή εκλογή Προέδρου στις 3 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, ο κ. Πολάκης επανέφερε σήμερα τη διαφωνία του, ζητώντας να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Ζητώ συγγνώμη από αμέτρητα στελέχη, μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που καθ΄ όλο το τελευταίο διάστημα με παρακινούσαν να θέσω υποψηφιότητα, ανεξαρτήτως διαδικασίας και σε κάθε περίπτωση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχω μάθει να πορεύομαι αντίθετα από τη συνείδηση και τις απόψεις μου και για αυτό δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος σε μια fast track διαδικασία, η οποία δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ», κατέληξε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Κεκλεισμένων των θυρών η Κ.Ε. - Υποψήφιος και ο Στέφανος Τζουμάκας
Αλεξάνδρεια: Ανοιχτή Επιστολή Αποδήμων για το ζήτημα της ψήφου