Περίεργα - Παράξενα

Η λίστα 10χρονης στον Άγιο Βασίλη που έγινε viral

ai-vasilis-e-191218.jpg

Πονοκέφαλο προκάλεσε σε πατέρα τις ΗΠΑ το γράμμα που έστειλε στον Άγιο Βασίλη η 10χρονη κόρη του καθώς η λίστα περιελάμβανε όχι ένα, ούτε δύο αλλά συνολικά 26 δώρα!

Ανάμεσα στα 26 αιτήματα προς τον αγαπημένο άγιο των παιδιών το μικρό κορίτσι από το Λος Άντζελες συμπεριέλαβε ένα iPhone 11, ένα καινούργιο MacBook air, μια τσάντα Chanel, παπούτσια Gucci, μια κάμερα GoPro και ένα κουνελάκι.

Το τελειωτικό χτύπημα, ωστόσο, για τον πατέρα ήταν η παρουσία της λίστας του αιτήματος και για 4.000 δολάρια μετρητά!

«Η 10χρονη κόρη μου πρέπει να έχει τρελαθεί με τη λίστα αυτή» έγραψε ο έκπληκτος πατέρας στο Twitter με τη λίστα να έχει γίνει viral.

 

 

Τα αιτήματα της 10χρονης προκάλεσαν αντιδράσεις από άλλους χρήστες του διαδικτύο με άλλους να επισημαίνουν ότι «το κορίτσι θα πρέπει να μάθει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων». «Δεν είναι μόνο για να παίρνεις δώρα και να είσαι άπληστος» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Ωστόσο υπήρξαν και εκείνοι που έμειναν στην αστεία πλευρά του πράγματος επισημαίνοντας το καλό γούστο της 10χρονης που, όπως έγραψαν, «φαίνεται να γνωρίζει τι ακρβώς θέλει και πώς να το ζητήσει».

Περίεργα - Παράξενα

Η γάτα που ειδοποιεί ότι πεινάει, παίζοντας πιάνο! (βίντεο)

γάτα πιάνο

Viral έχει γίνει μια γάτα που παίζει σε ένα μικροσκοπικό πιάνο κάθε φορά που πεινάει. Τουλάχιστον αυτό κάνει ο Γουίνσλοου, ένας γάτος που λατρεύει να παίζει πιάνο. Προτού βέβαια ασχοληθεί με το νέο της χόμπι, η 7χρονη γάτα «συνήθιζε να τρέχει ουρλιάζοντας όλη την ώρα» όταν ήθελε κάτι, όπως είπε η ιδιοκτήτης του, Κέιτ Νιξ, στο Bored Panda.

Η Νιξ, μουσικός στο επάγγελμα από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, αποφάσισε να βρει έναν τρόπο για να περιορίσει τη φασαρία που προκαλούσε η γάτα της. Ετσι, λοιπόν, αγόρασε ένα μικροσκοπικό πιάνο από το Ebay και το έβαλε κοντά στο μπολ με το φαγητό της. Τώρα πλέον η γάτα πατά τις πατούσες της επάνω στα πλήκτρα όταν πεινάει ή απλά χρειάζεται λίγη προσοχή. «Είναι κάτι σαν σύστημα συναγερμού και προειδοποίησης», δήλωσε η Νιξ για τη σχέση της γάτας με το μικρό πιάνο.