Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τετ α τετ Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ για το χρέος

Τσιπρας Μερκελ Ολαντ
 clock 18:00 | 19/10/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναχωρεί σήμερα απόγευμα, για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ θα πραγματοποιήσει και σειρά κρίσιμων διμερών συναντήσεων. Η πρώτη θα είναι με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη στις 9:30 το βράδυ (τοπική ώρα).

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός - σε ώρες που αναμένεται να καθοριστούν - θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Στις 4 το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα προσέλθει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί «Ανταλλαγή απόψεων των Ηγετών με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς».

Ακολουθεί, στις 5:30 το απόγευμα, η «Οικογενειακή Φωτογραφία» και στις 5:45 θα συνέλθει η πρώτη συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Αργότερα θα δοθεί δείπνο εργασίας.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 9:15, στις 9:30 θα έχει διμερή συνάντηση με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ενώ η δεύτερη συνεδρία των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συνέλθει στις 10:00.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis