Κρήτη

Κρήτη: Όρθιοι πελάτες και μάσκες έφεραν λουκέτα σε επιχειρήσεις

καφέ - μπαρ

Ο "χορός" των προστίμων συνεχίζεται στην Κρήτη, σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγεινομικού ενδιαφέροντος, για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ αίσθηση προκαλούν τα πρόστιμα, σε καθημερινή βάση, σε υπαλλήλους στο Ρέθυμνο, οι οποίοι εργάζονται χωρίς να φορούν μάσκα, σε μία περιοχή που βρίσκεται στο "κόκκινο" επιδημιολογικά.

Στο Ρέθυμνο το τελευταίο 24ωρο επιβλήθηκαν σε εργαζόμενους ακόμα 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, ενώ ένα καφέ κλείνει για 7 ημέρες και ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει 2.000 ευρώ, γιατί μέσα στην επιχείρηση υπήρχαν θαμώνες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Στις Μοίρες σε επιχείρηση καφέ βρέθηκαν στο εσωτερικό όρθιοι πελάτες οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκα, όπως και οι εργαζόμενοι. Συνελήφθη ο υπεύθυνος, η επιχείρηση θα βάλει λουκέτο για 7 μέρες, και ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ο Γιάννης "έφυγε" νωρίς - Θλίψη για τον 26χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Σεισμός: Ζημιές σε 100 κτίρια του Δήμου Μινώα - Στο Αρκαλοχώρι ο Ευθύμιος Λέκκας (φωτο)

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα "έκρηξη" με 356 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κρήτη

Κρήτη: Επιχειρηματίας εκτός από το 300άρι για τη μάσκα, θα πληρώσει άλλες 5.000 ευρώ

καφές

"Σαφάρι" ελέγχων και χθες από την ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Κρήτη σε πολίτες και επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο ιδιοκτήτης καφετέριας στο Ηράκλειο θα πληρώσει 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας όπως και ένας υπάλληλός του, ωστόσο ο έλεγχος έδειξε ότι δεν είχε κάνει έναρξη λειτουργίας της επιχείρησής του, οπότε θα πληρώσει και 5.000 ευρώ.

Σε όλη την Κρήτη μοιράστηκαν δεκάδες πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους και πολίτες τόσο σε καταστήματα, όσο και σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Γλίτωσε από την πτώση των Δίδυμων Πύργων και πέθανε από κορωνοϊό στο χωριό του

Κρήτη: Τεράστια απειλή η ερημοποίηση - Χρειάζονται ειδικά σχέδια διαχείρισης

ESPA BANNER