Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση με έναν διεθνούς φήμης Ηρακλειώτη

dimarhos_irakleioy_-_myronas_mihailidis.jpg

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Όπερας της Ερφούρτης, διεθνούς φήμης Ηρακλειώτη αρχιμουσικό και σύμβουλο του Δήμου Ηρακλείου σε θέματα του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη, είχε το πρωί της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου , στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης.  Συζητήθηκαν λεπτομέρειες γύρω από την τελική φάση των εργασιών στο ΠΣΚΗ,  καθώς και τα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του, μετά την αποπεράτωση του. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Είχαμε, όπως πάντα, μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Μιχαηλίδη,  του οποίου η πολύτιμη εμπειρία έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη για εμάς μέχρι σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο χρήσιμη θα αποδειχθεί και στο άμεσο μέλλον. Το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου σύντομα θα ολοκληρωθεί και με τη βοήθεια του κ Μιχαηλίδη, εργαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι να το λειτουργήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,  τόσο για την πόλη μας, όσο και για ολόκληρη την Κρήτη».
 
 

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"