Κρήτη

Ηράκλειο

"Μπράβο" στα παιδιά που πέτυχαν στις πανελλαδικές, από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων

πανελλαδικές

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου για τα παιδιά των μελών του που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση:

Ο Πρόεδρος Νίκος Κοκολάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου  με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συγχαίρουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές παιδιά συναδέλφων ξενοδοχοϋπαλλήλων και όχι μόνο, για  τη μεγάλη επιτυχία τους την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία για την επιτυχία τους, ένα βήμα προς το αύριο με υψηλούς στόχους και πολλές δυνατές στιγμές.

Είστε το μέλλον και η ελπίδα του τόπου μας.

Τα συγχαρητήρια μας στους γονείς συνοδοιπόρους σε αυτό το δύσκολο δρόμο για την επιτυχία των παιδιών τους .

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνετε για την ολοκλήρωση των σπουδών των παιδιών σας.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις για τα μέτρα ασφαλείας για πραγματοποίηση κοινωνικής εκδήλωσης

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  καλούμε τους γονείς (ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ) των επιτυχόντων όπως επικοινωνήσουν άμεσα με το Σωματείο μας στα τηλέφωνα 2810/289597 και 2810/288026, προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε ονοματεπώνυμο επιτυχόντων έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια εκδήλωση με σκοπό την επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών σας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Σεπτεμβρίου .

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Αύλειο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας και βάσει  των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Περιφέρεια Κρήτης: ΕΣΠΑ και έργα ανάπτυξης στη συνεδρίαση της ένωσης Περιφερειών

Περιφέρεια Κρήτης ΕΣΠΑ

Στη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συμμετείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης Δημήτρη Σκάλκου και του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη.

Στη συνεδρίαση βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η πορεία του ΕΣΠΑ, η νέα προγραμματική περίοδος καθώς και το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025. Παράλληλα, έγινε συζήτηση για την χρηματοδότηση επιχειρηματικών δράσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Στη συνάντηση από την Περιφέρεια Κρήτης μετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνης Παπαδεράκης, η Διευθύντρια της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη και η συντονίστρια RIS3Crete, Αν. Δ/ντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Χρυσή Δασκαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 - Δέκα ασθενοφόρα από την Περιφέρεια Κρήτης για το ΕΚΑΒ Ηρακλείου

Κρήτη: Σημαντικά ευρήματα για την παρενόχληση στο χώρο εργασίας

Τρίτος κύκλος σεμιναρίων για προφύλαξη από τον κορωνοϊό στους εργαζομένους της Κρήτης