Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στα βράχια!

βραχια

Μια νέα τραγωδία σημειώθηκε σήμερα σε παραλία του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην παραλία της Λυγαριάς με έναν ακόμα άνθρωπο να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια να διαπιστώνεται ο θάνατός του.

Πρόκειται για τον άνδρα για τον οποίο νωρίτερα σήμανε συναγερμός σε Λιμενικό και ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό που έσπευσαν στο σημείο, προσπαθούσαν για ώρα να τον επαναφέρουν στη ζωή, τόσο στην παραλία όσο και μέσα στο ασθενοφόρο ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν ανταποκρίθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος Γερμανός, δεν κολυμπούσε. Οι αρχές εκτιμούν ότι έπεσε στα βράχια ενώ περπατούσε στην παραλία με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και στη συνέχεια να αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Νωρίτερα το πρωί, οι Αρχές κατέγραψαν έναν ακόμα θάνατο σε παραλία της Κρήτης.

(φωτογραφία αρχείου)

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι ιδιοκτήτες ταξί εφιστούν την προσοχή των επιβατών

ταξί ηρακλείου

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Λευτέρης Πετράκης για τη λειτουργία των ταξί αυτήν την περίοδο. 

Σύμφωνα με αυτήν:

"Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό του Ηρακλείου ότι τα δύο ραδιοταξί της πόλης μας εξυπηρετούν σε 24ωρη βάση όλο το χρόνο, σε καλούς και δύσκολους καιρούς.

Ακόμα και τώρα εν μέσω πανδημίας είμαστε υποχρεωμένοι με οποιονδήποτε κίνδυνο αλλά με προφυλάξεις, να προσφέρουμε υπηρεσίες όπως μας προστάζει το καθήκον.Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης (ακόμα  και κακόβουλων κινήσεων από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το ταξί) σας ενημερώνουμε ότι τα τηλέφωνα των ραδιοταξί είναι τα κάτωθι:

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ  ΚΝΩΣΣΟΣ 2810210102

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΑΝΤΙΑ 2810361362 και για οποιαδήποτε άλλο θέμα και εξυπηρέτησης το τηλέφωνο του προέδρου  του συλλόγου είναι  6979158115.