Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Μεγάλη ανταπόκριση στην αιμοδοσία των αστυνομικών

aimodosia.jpg

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου η 21η εθελοντική αιμοδοσία και η 2η μέσα στο 2018,  που διοργάνωσαν οι Διεθνής  Ένωση Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου, Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης, Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας «Ο Τάλως», υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η ανταπόκριση των συναδέλφων μας  στο κάλεσμα των ενώσεων, στα μέσα της καλοκαιρινής περιόδου, κρίθηκε εντυπωσιακή, συγκεντρώνοντας αρκετές δεκάδες φιάλες αίμα και είχε ως αποτέλεσμα να παραταθεί η παραμονή της κινητής μονάδας στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου για δύο (2) ώρες .

aimodosia2.jpg
aimodosia3.jpg
 

Η αιμοδοσία για τους Αστυνομικούς του Ηρακλείου δεν είναι απλά μια εθελοντική πράξη άλλα μια πράξη καθήκοντος και αλληλεγγύης για τον συνάδελφο και τον συνάνθρωπο που ειδικά στις μέρες μας μετά την εθνική συμφορά αποκτά μεγαλύτερη σημασία.    
Οι συνδιοργανώτριες ενώσεις  Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ν  τους  Αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους που αφιέρωσαν 10 λεπτά απ΄ τη ζωή τους προσφέροντας ζωή στο συνάνθρωπο στέλνοντας με την πράξη τους αυτή το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. 
Για τις Ενώσεις
Οι Πρόεδροι

Ι.Ρ.Α.                          Π.ΕΝ.Α.Α.             Ε.Α.Υ.Η           ΤΑΛΩΣ           Π.Ο.Π.Υ. 
Μ. Ζαχαριουδάκης     Σ. Καρακούδης     Γ. Πικράκης   Ν. Ουρανός      Ε. Στίνη

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Δεύτερο μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο για δωρεάν rapid test

εοδυ πλατεία

Η πλατεία Ελευθερίας δεν θα είναι το μοναδικό σημείο, όπου οι πολίτες μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό.

Οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο υπέυθυνος του ΕΟΔΥ για την Π.Ε Ηρακλείου Πάνος Μαματζάκης, από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν τη διαδικασία, από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, και θα λειτουργεί 10.00-14.00, Κυριακή με Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των μαθητών Λυκείου και τν εκπαιδευτικών, από σήμερα self test οφείλουν να κάνουν και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οπότε η επαλήθευση τυχόν θετικών τεστ, είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Διαγραμμίσεις, κολονάκια και... αγανάκτιση στη Λεωφόρο Κνωσού (βίντεο-φωτο)

Ηράκλειο: Ξεχειλίζει η οργή για τα υδρόμετρα - Σπείρα... επαγγελματιών "χτυπά" ανελέητα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ