Κρήτη

Ηράκλειο

Χαρίσης και Μανιού στο Summer Sport Camp του Δήμου Ηρακλείου

xarisis.jpg

Συνεχίζονται οι επισκέψεις γνωστών Ελλήνων αθλητών στο Indoor Summer Sport Camp που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια. 
Ο Χρήστος Χαρίσης, καλαθοσφαιριστής με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος και η Αφροδίτη Μανιού, αθλήτρια στίβου του ΟΦΗ και μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων  - Νεανίδων, επισκέφθηκαν τα παιδιά και τους μίλησαν για τις εμπειρίες τους από τους αγωνιστικούς χώρους. 

manioy2.jpg

manioy2.jpg, by gpapadakis

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας θυμήθηκε τις μεγάλες διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος  και τόνισε την χρησιμότητα της ενασχόλησης με τον αθλητισμό από νεαρή ηλικία. Η ταλαντούχα ακοντίστρια περιέγραψε πώς είχε επιλέξει αρχικά το βόλεϊ αλλά στην πορεία την κέρδισε ο στίβος και ο ακοντισμός , εξήγησε ότι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό καλό είναι να ακολουθήσουν τα όνειρα τους , δίχως όμως να δώσουν λιγότερη σημασία στο σχολείο, ενώ έδειξε και μερικά από τα «μυστικά» της τεχνικής της στα παιδιά. 

xarisis.jpg

xarisis.jpg, by gpapadakis

Οι επισκέψεις των αθλητών στο Indoor Summer Camp του Δήμου Ηρακλείου γίνονται στο πλαίσιο προγράμματος γνωριμίας μεταξύ των παιδιών του  ISSC και αθλητών ή  ατόμων  που έχουν διαπρέψει ή διαπρέπουν στις επαγγελματικές δραστηριότητες τους και στον αθλητισμό.